NBT Magazine nr 5 2023 Online

NBT MAGAZINE NR 5 2023 49 IBA 2023 JAC HEEFT ALLES VOOR BROOD SNIJDEN EN DEEGVERWERKING JAC staat als sinds 1946 te boek als specialist in brood snijden en de verwerking van deeg. Het bedrijf is altijd op zoek naar innovaties en zal haar ontwikkelingen tijdens IBA 2023 presenteren. JAC heeft een compleet assortiment machines ontwikkeld, zowel op het gebied van brood snijden als op het gebied van de deegmechanisatie. Elk van deze oplossingen zijn ontstaan door goed te luisteren naar de ambities van bakkers. Voorop lopen in technologie en het verbeteren van de prestaties van de machines is daarom voor JAC een gegeven. IBA Als specialist in brood snijden heeft JAC in de loop der tijd een uitgebreid assortiment broodsnijmachines gecreëerd voor alle toepassingen en behoeften van de bakker, maar ook voor zelfbediening. Tijdens IBA kunt u deze snijoplossingen ontdekken dankzij de gesneden broodbar, waarmee JAC in de praktijk toont waartoe haar oplossingen in staat zijn. François Brandt JAC is ook een belangrijke speler op het gebied van deegverwerking. Of het nu gaat om verdelen, vormen, rijzen of zelfs zuurdesemfermentatie, JAC heeft de oplossing. U kunt al deze oplossingen ontdekken dankzij de demonstratiebakker François Brandt, winnaar als captain van het Nederlandse Boulangerie Team tijdens de Europese Cup van 2012, voormalig docent aan het Bakery Institute en uitgeroepen tot beste banketbakker van Nederland tijdens de Dutch Pastry Awards in 2007. Hij zal in samenwerking met JAC tonen waar de toegevoegde waarde van de machines ligt en hoe je daar als bakker je voordeel mee doet. Meer informatie: JAC | www.jac-machines.com | IBA: hal A3 stand 216

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4