NBT Magazine nr 6-2023 Online

Volg ons op Instagram COMPLETE BAKKERIJ TECHNIEK Richard Ruinard M 06 - 55 13 85 35 Jan Roodenburg M 06 - 46 76 07 36 Leon van der Zee M 06 - 34 37 34 87 Stef Alferink M 06 - 53 32 56 49 KWALITEIT Vorm & Volume Korst & Structuur HOUDBAARHEID Knapperigheid – Versheid Uiterste houdbaarheid ENERGIEZUINIG 20% kortere baktijd Efficiënt koelen PRODUCTIVITEIT -95% koeltijd en ruimte +40% productie VERDERE VERWERKING BAKKEN CONVENTIONEEL KOELEN VERDERE VERWERKING BAKKEN VACUÜM KOELEN KWALITEIT Vorm & Volume Korst & Structuur HOUDBAARHEID Knapperigheid – Versheid Uiterste houdbaarheid ENERGIEZUINIG 20% kortere baktijd Efficiënt koelen PRODUCTIVITEIT -95% koeltijd en ruimte +40% productie VERDERE VERWERKING BAKKEN CONVENTIONEEL KOELEN VERDERE VERWERKING BAKKEN VACUÜM KOELEN KWALITEIT Vorm & Volume Korst & Structuur HOUDBAARHEID Knapperigheid – Versheid Uiterste houdbaarheid ENERGIEZUINIG 20% kortere baktijd Efficiënt koelen PRODUCTIVITEIT -95% koeltijd en ruimte +40% productie VERDERE VERWERKING BAKKEN CONVENTIONEEL KOELEN VERDERE VERWERKING BAKKEN VACUÜM KOELEN KWALITEIT Vorm & Volume Korst & Structuur HOUDBAARHEID Knapperigheid – Versheid Uiterste houdbaarheid ENERGIEZUINIG 20% kortere baktijd Efficiënt koelen PRODUCTIVITEIT -95% koeltijd en ruimte +40% productie VERDERE VERWERKING BAKKEN CONVENTIONEEL KOELEN VERDERE VERWERKING BAKKEN VACUÜM KOELEN Vorm & Volume Korst & Structuur Langer knapperig en vers Langere houdbaarheid - 95% koeltijd en ruimte + 40% productie Tot 40% kortere baktijd Efficiënt koelen Michel Schröder Senior Vacuüm Bakker Baktechnisch adviseur Weber Cooling VACUÜMKOELINGSlimmer bakken, betere kwaliteit NIEUWBIJ BURNEX

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4