Slagersvak nr1-2024 Online

SLAGERSVAK NR 1 2024 7 TAVOLA De trend van het minder, maar beter en gezonder vlees eten, breidt zich verder uit. Een goede zaak voor mens en dier, en voor onze planeet. “Voor Duroc d’Olives is dit zoveel meer dan een trend; het is onze reden van bestaan”, gaat het bedrijf verder. “Intussen vertrouwen steeds meer vleesliefhebbers op dit bijzondere varkensvlees. Bijzonder, omdat het Durocvarken extra marmering vertoont en omdat het dierenvoeder aangevuld is met olijfolie. Deze combinatie leidt tot buitengewoon mals en smaakvol varkensvlees. Bovendien investeert Duroc d’Olives voortdurend in dierenwelzijn. Want wie vlees van topkwaliteit wil, moet in de eerste plaats zijn dieren goed verzorgen en behandelen. Het overtuigende bewijs vind je op je bord.” Drie nieuwe producten Meer marmering, meer smaak: een sterke troef van het Duroc d’Olives-varkensvlees. “En dat proef je in alle vlees- en charcuteriebereidingen uit het rijke assortiment, dat onlangs is uitgebreid met drie nieuwe knallers. Zo pakken we uit met traag gegaarde St.-Louis ribs, verrukkelijk mosterdspek en gegaarde lomo. Deze delicatesse op basis van een van de magerste stukjes van het varken is lichtjes gepekeld en fijn gekruid. Een intense smaakbeleving.” Ook deze editie staat Duroc d’Olives, het Belgische kwaliteitslabel voor smaakvol en gezond varkensvlees, trouw op post met een Tavolastand. “Kom zeker langs, want je kan onder andere drie nieuwe producten proeven en je keert terug naar huis met BBQ-plannen”, zo laat het bedrijf weten. WIE VLEES VAN TOPKWALITEIT WIL, MOET IN DE EERSTE PLAATS ZIJN DIEREN GOED VERZORGEN EN BEHANDELEN Hoera, straks weer BBQ! De lente staat voor de deur. Straks begint een nieuw barbecueseizoen. Dit jaar kiest Duroc d’Olives op Tavola voor het BBQ-thema en foodsharing om deze drie nieuwe producten en het hele gamma van vers vlees en fijne charcuterie in de spotlights te zetten. “Naar goede gewoonte verschijnt er opnieuw een receptenreeks met originele recepten van de huischef: makkelijk te bereiden, zalig om te sharen.” Meer informatie: Duroc d’Olives Tel. +32 (0)9 355 27 31 | info@durocdolives.be www.durocdolives.com Standnummer Tavola: 620 DUROC D’OLIVES PAKT UIT OP TAVOLA MET NIEUWE PRODUCTEN EN FOCUST OP BBQ

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4