Slagersvak nr2-2020 Online

s l a g e r s v a k n r 2 2 0 2 0 39 Jan: “Dat doen we eigenlijk alleen als we uit willen pakken. Het beste verkooppraatje is vlees laten proeven en de beste actie is genoeg personeel in de winkel en snel en deskundig geholpen worden.” “Wij moeten het hebben van ons kwaliteitsverhaal. Daarom is vernieuwbouw van de winkel zo belangrijk geweest”, weet Jasper. “Overigens kan ik me voorstellen dat mensen het niet hadden gewaardeerd als we in deze tijd een openingsactie gehad zouden hebben waardoor de mensen in een lange rij op straat zouden staan.” Aanvullend: “Op woensdag is hier de weekmarkt en dan hebben wij een scherpe aanbieding voor het gehakt. Het gaat er natuurlijk om dat de rest van de boodschappentas ook gevuld wordt. En dat kan alleen door meerwaarde te creëren. Iets wat ze elders niet kunnen krijgen. Sinds de opening zien we sowieso dat er een nieuw publiek is bijgekomen, omdat we ook andere, luxere producten zijn gaan verkopen. Door de nieuwe inrichting heb ik ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een half varken op te hangen. De totaalbeleving is enorm toegenomen. Klanten die even voor het raam staan, zien mij bezig achter het hakblok. Dat overtuigt echt veel meer dan twintig procent korting.” Meer informatie: Verswinkel bouwen (Renselaar) Tel. +31 (0)341-258485 | info@verswinkelbouwen.nl | www.verswinkelbouwen.nl www.renselaar.com Slagerij Rasenberg (Made) info@slagerijrasenberg.nl | www.slagerijrasenberg.nl

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4