Slagersvak nr 2 2023 Online

SLAGERSVAK NR 2 2023 6 BRANCHENIEUWS Ter Beke vindt zichzelf na 75 jaar vakmanschap opnieuw uit. Het bedrijf wil gehoor geven aan de huidige vraag van consumenten en een voortrekkersrol nemen in de verduurzaming van de voedingsindustrie. Alle activiteiten van de groep – met twaalf industriële vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk – worden samengebracht onder de nieuwe naam en het nieuwe logo ‘What’s Cooking?’. De focus ligt niet langer op vlees, maar op charcuterie, spreads en snacks die steeds vaker plantaardige in plaats van dierlijke eiwitten zullen bevatten. De SBU Kanten-klare maaltijden zal met 'lokale helden' verder inzetten op gerechten die populair zijn in de landen waar de groep actief is. CEO Piet Sanders legt uit: “Samen met onze medewerkers zal What’s Cooking? de komende jaren zijn verantwoordelijkheid nemen en zullen we onze rol spelen in de steeds ruimere wereld van hartige voeding. Onze R&D-activiteiten richten zich niet alleen op het verder ontwikkelen van een smaakvol en betaalbaar dierlijk, vegetarisch en plantaardig gamma aan hartig fijn beleg en bereide gerechten.” Meer informatie via whatscooking.group/nl-NL Belgische voedingsbedrijf Ter Beke, eveneens actief in Nederland met productie en verkoop (ook onder de naam Berkhout Langeveld), viert dit jaar zijn 75ste verjaardag. Het bedrijf is bekend geworden om zijn charcuterie, hartige snacks en bereide gerechten. Ter Beke kiest resoluut voor een nieuw hoofdstuk met een vernieuwde strategie én een nieuwe bedrijfsnaam: What’s Cooking? TER BEKE VINDT ZICHZELF NA 75 JAAR OPNIEUW UIT EN HEET NU WHAT’S COOKING? HMP Meat Products, levert voornamelijk aan horeca. Varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen en lams al dan niet geportioneerd, veelal bulk verpakt, maar ook per stuk verpakt. Ook snijden en verpakken zij verse vleeswaren specialiteiten. Hun assortiment is toegevoegd aan de reeks producten en merken die via NextDeli ingekocht kunnen worden. Ben Hansen, directeur van NextDeli, legt uit: “HMP Meat Products wil haar klanten tevredenstellen door het leveren van kwalitatief goede en veilige producten die zij maakt en verpakt naar de wens van de klant. Ze richt zich met name op horecaklanten en gaan nu de samenwerking aan met NextDeli voor de landelijke markt. Vijf keer per week bestellen en leveren, dus kakelvers.” 'Echte landelijke dekking' Marjan van Loon, directeur van HMP Meat Products, vertelt: “NextDeli is voor HMP Meat Products zeker een toegevoegde waarde. Er is bij onze klanten echt een behoefte aan een online platform, we zijn dan helemaal 24 uur 7/7 bereikbaar. Voor ons wil dit zeggen dat we een landelijk gebied kunnen dekken door middel van de duurzame partner Nextdeli en haar landelijke logistieke HMPMeat Products, een Brabantse specialist in vlees en vleeswaren, is een samenwerking aangegaanmet NextDeli, het E-commerce platformvoor versspeciaalzaken en foodservice. OOK HMP MEAT PRODUCTS KIEST VOOR NEXTDELI netwerk. Waar wij voorheen alleen het zuiden van Nederland leverden, kunnen we dit nu dus door heel Nederland.” Meer informatie: NextDeli Tel. +31 (0)85-80 000 88 | info@nextdeli.com | www.nextdeli.com

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4