Slagersvak nr3 2022 Online

SOMS KOMEN VERHALEN IN VAKTIJDSCHRIFT SLAGERSVAK TOEVALLIG TOT STAND. DANKZIJ EEN TIP VAN EEN LEZER, EEN VERZOEK VAN EEN ADVERTEERDER OF DOOR EEN SIMPELE POST OP LINKEDIN. ZOALS DIE VAN DEMELZA SCHIPPERS, OPERATIONEEL MANAGER VAN VLEESCHMEESTER. ZIJ POSTTE NET VOOR DE ZOMER EEN TWEEREGELIG BERICHT: ‘NIEUW CONCEPT… SLAGERIJ EN HORECA IN ÉÉN.’ DIT BERICHT TRIGGERDE ONZE REDACTIE DERMATE VEEL DAT WE OP EEN ZONNIGE DAG AFREISDEN NAAR ROTTERDAM. VOOR EEN GOED GESPREK MET CEO DOMINIQUE MELIS EN ZIJN MUZE EN RECHTERHAND DEMELZA. “HET IS ROND LUNCHTIJD AF EN TOE EEN GEKKENHUIS HIER”, ALDUS DOMINIQUE. Sl a g e r i j i n Be e l d: Vl e e s c h m e e s t e r Ro t t e r d a m Dominique Melis, Demelza Schippers en Arie de Roode Sl a g e r sVa k n r 3 2 0 2 2 46 ‘ONS HORECAGEDEELTE IS EEN MOOIE PROEVERIJ VAN ALLE DINGEN DIE WE IN ONZE SLAGERSWINKEL VERKOPEN’

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4