Slagersvak nr 3 2023 Online

SLAGERSVAK NR 3 2023 24 VAS-BEURS Onlangs heeft Wimag Food shop innovation een ervaren medewerker aan het team toegevoegd om de Nederlandse markt te bedienen. Het bedrijf kan niet wachten om hun werk te presenterenopdeaankomendeVAS-beurs.Devernieuwdewebsitetoont een aantal voltooide projecten die getuigen van hun vakmanschap en creativiteit. Wimag Food shop innovation hecht niet alleen belang aan het interieur, maar ook aan de totale winkelbeleving. Winkels moeten klanten uitnodigen om te proeven, te kopen en keer op keer terug te keren. Dit streven naar kwaliteit en beleving strekt zich uit over België, Nederland en Frankrijk. Wimag Food shop innovation staat naar eigen zeggen bekend om actief luisteren en samenwerken met klanten om op maat gemaakte concepten te realiseren. De faciliteiten omvatten diverse afdelingen, zoals koeltoonbankenbouw met eigen koelsysteem, koelingelektriciteitswerken , schrijnwerkerij, granietafdeling, glassnijderij, en een metaalafdeling. Dit stelt Wimag Food shop innovation in staat om verschillende expertises onder één dak te bundelen, waardoor ze goed gecoördineerde projecten kunnen leveren. Wimag Food shop innovation creëert vandaag de slagerij van morgen, waarbij vakmanschap en innovatie samenkomen. Meer informatie: Wimag Food shop innovation bv Tel. +32 (0)329 374 57 15 | info@wimag.be www.wimag.be | Stand VAS-beurs: C052 Met Mind Your Meat is er een prachtig halffabricaat vleesvervanger waar iedere slager nog ongelimiteerd mee kan werken. Net zoals dat met vleesproducten kan. “Het uitgangspunt was dat je als slager niets hoeft te veranderen aan de werkwijze of smaak én dat daarmee de slagerij klaar wordt voor de eiwittransitie”, legt Leo uit. Met Mind Your Meat Minced hebben slagers 100% kwaliteit én mogelijkheden. “Dus geen plantaardige eenheidsworst zoals we in de supermarkt zien liggen, maar gewoon een goed en onderscheidend product.” Inspelen op behoefte Vanuit de ruime ervaring met De Nieuwe Slager, speelt Leo met Mind Your Meat in op een behoefte in de keten. “Wanneer we mensen een alternatief willen bieden voor hun geliefde dagelijkse stukje vlees, dan moeten we ze een écht alternatief bieden. Slagers en restaurants kunnen daarin het verschil maken, dus richt Mind Your Meat zich daarop. Door bijvoorbeeld langzaam op te bouwen met hybride producten: een percentage vleesvervanger met vlees.” Zo brengt Mind Your Meat 100% Real Butcher Plant Based Possibilities in de slagerij! “Probeer het ook en kom langs op de VAS-beurs.” Meer informatie: Mind Your Meat Tel. +31 (0)35-69 50 764 | leo@mindyourmeat.com | www.mindyourmeat.com Stand VAS-beurs: B082 WIMAG MIKT MET WINKELINRICHTING OP NEDERLANDSE MARKT DE EERSTE VLEESVERVANGER VAN AMBACHTELIJKE SLAGERSKWALITEIT Wimag Food shop innovation, een bedrijf dat gespecialiseerd is in winkelinrichting, heeft haar bourgondische concept – dat de warme, originele sfeer van België en Frankrijk moet overbrengen – naar Nederland gebracht. Met een focus op het creëren van een aangename koopsfeer en het ontwikkelen van unieke winkelconcepten, heeft Wimag Food shop innovation inmiddels verschillende winkelinrichtingen in slagerijen in Nederland gerealiseerd. Met Mind Your Meat 100% Plantbased heeft de slager een basisproduct in handen dat ontwikkeld is door horecaslager Leo van Etten van De Nieuwe Slager. Die weet, net als zijn vakgenoten, hoe goed vlees hoort te smaken. De reden waarom veel klanten graag bij de slager kopen. “Dus wanneer er ook een vleesvervanger in de vitrine wordt gelegd mag deze zeker niet inleveren op smaak, structuur en sappigheid”, weet Leo.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4