Slagersvak Nr4-2021 Online

s l a g e r s v a k n r 4 2 0 2 1 26 I e r s r u n d v l e e s EXPLOSIE VAN CREATIVITEIT EN SMAAK TIJDENS STOOFATHON BORD BIA: ‘WIJ WILLEN CONSUMENT OP WEG HELPEN’ EEN AZIATISCHE RUNDERSTOOF, EEN ZOMERSE SUKADE, FRISSE KOKOSCURRY EN MEER STOOFGERECHTEN MET WERELDSE SMAKEN ZIJN DE OOGST VAN DE STOOFATHON DIE BORD BIA, DE IRISH FOOD BOARD, VORIGE MAAND ORGANISEERDE. EEN SELECT GEZELSCHAP VAN CULINAIRE DESKUNDIGEN, JOURNALISTEN, HOBBYKOKS EN ZES TOPCHEFS VAN DE CHEFS’ IRISH BEEF CLUB KREGEN DE OPDRACHT NIEUWE SMAKEN EN RECEPTUREN TE ONTWIKKELEN VOOR EEN JAARROND MAKKELIJK EN EIGENTIJDS STOVEN MET GRASGEVOERD IERS RUNDVLEES EN KWAM TOT DIT RESULTAAT MET VEEL VERRASSENDE SMAKEN. STOVEN VAN RUNDVLEES KENT DUS VEEL MEER MOGELIJKHEDEN DAN GROOTMOEDERS BEREIDING MET UIEN, KRUIDNAGEL EN LAURIER, ZO ERVAARDE ÓÓK UW HOOFDREDACTEUR IN DE KOOKFABRIEK AMSTERDAM. Het team van André van Doorn maakte een runderstoof met ker- rie. Uw hoofdredacteur Martijn Schwillens (links) luistert aan- dachtig naar de uitleg van de chef-kok Een frisse kokoscurrystoof Succa de Bocca (zomerse sukade), bereid met Iers rundvlees, tijdens de Stoofathon van Bord Bia

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4