Meat&Co Nr 2-2024 Online

MEAT&CO NR 2 2024 5 26 42 P. 38 NIEUWE ROOKKAMER UKM VERSATILE Mauting heeft een nieuwe rookkamer: de UKM Versatile. “Wat deze rookkamer uniek maakt is de veelzijdig in te stellen luchtstroming, waardoor karren met tot 42 rekken met producten gerookt kunnen worden”, vertelt Lex den Hollander van LEX Food Equipment, dat Mauting vertegenwoordigt in de Benelux. P. 30 LIJNOPLOSSING WEBER VOOR CONVENIENCE Weber Food Technology heeft een toonaangevende positie verworven binnen de foodsector, met name op het gebied van de productie van gesneden vlees. De Duitse systeemaanbieder presenteerde tijdens Anuga FoodTec een nieuwe lijnoplossing voor de geautomatiseerde productie van convenience-producten. P. 42 CHEP: PALLETPOOLING HEEFT DE TOEKOMST CHEP zet zich in voor een circulaire, regeneratieve supply chain door middel van palletpooling. In plaats van dat je pallets koopt of ruilt, huur je ze. CHEP regelt de infrastructuur, waarborgt de kwaliteit en zorgt ervoor dat klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness. P. 26 COVERSTORY: SCHMERSAL NEDERLAND De Schmersal Group presenteert een nieuw deurgreepsysteem. Deze innovatie verbetert de ergonomie en transparantie van de mens-machine-interface en vereenvoudigt, vanuit het oogpunt van de fabrikant, de montage van het bedienings- en veiligheidssysteem op de veiligheidsdeur. 38 30

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4