Meat&Co Nr 2-2024 Online

4 MEAT&CO NR 2 2024 INHOUD 8 10 18 21 P. 21 SUBCOVER: DAWSONGROUP BENELUX “Wij willen écht de partner zijn om flexibel op te kunnen schalen. Onze focus ligt op het bieden van flexibele oplossingen binnen de geconditioneerde supply-chain”, verduidelijkt Rick Heijnen van Dawsongroup Benelux, dat onder meer verplaatsbare koel- en vriescellen en shockvriezers levert. P. 18 CASESTUDY PROVISUR BIJ JUCARNE S.L. Jucarne S.L. produceert vlees voor de Canarische Eilanden met behulp van machines van Provisur Technologies. “Vanwege onze ligging en de speciale omstandigheden die daarmee gepaard gaan, hebben we betrouwbare, hoogwaardige verwerkingstechnologie nodig, vooral voor ontdooien.” P. 10 INTERVIEW: FOOD TECH EVENT Op woensdag 15 en donderdag 16 mei zijn de Brabanthallen gastheer van het Food Tech Event. “We hebben gemerkt dat in de foodsector de behoefte aan een technisch vakevenement gericht op de Nederlandse markt groot is”, vertelt Judith van den Nieuwenhuijzen van organisator Mikrocentrum. P. 8 VEMAG-SEYDELMANN: NIEUWE DOCHTERFIRMA Met ingang van 1 maart 2024 zijn alle commerciële activiteiten van Seydelmann in Nederland ondergebracht in een gezamenlijke dochteronderneming: VEMAGSeydelmann.nl. “Klanten mogen een meerwaarde verwachten op het gebied van processingoplossingen”, vertelt managing director Erik van Roekel.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4