Meat&Co nr3-2023 Online

MEAT&CO NR 3 2023 4 INHOUD P. 10 Casestudy Van Uhm bij Intermezzo Meat Intermezzo Meat heeft een forse groei doorgemaakt. Om het automatiseringsproces optimaal te laten verlopen, vertrouwt Intermezzo op machines die Van Uhm heeft geleverd. “Het gaat ze bij Van Uhm niet alleen om de verkoop, maar ook hoe ze ons snel kunnen helpen.” P. 15 Subcover: Ventilex Ventilex is een specialist in ontwikkelen van industriële droogoplossingen. Eén daarvan is DryGenic®, een geavanceerd luchtbehandelings- en ontvochtigingssysteem voor klimaatbehandeling en luchtontvochtiging van grote (productie)ruimtes. P. 26 Coverstory: D.I. Koeltechniek Voor de koelcellen, VRF, afzuiging en warmteterugwinning koos Hillco Poeliersbedrijf voor een samenwerking met D.I. Koeltechniek. Met de keuze voor ‘een complete installatie’ slaagde het poeliersbedrijf erin om de koel- en luchttechniek in de onderneming volledig te verduurzamen. P. 29 Special: Plantbased & Vegan Omdat wij als vaktijdschrift voor de totale vlees- én eiwitverwerkende industrie onze lezers meer inzicht wilden geven in alle ontwikkelingen op dit vlak, is de redactie de afgelopen periode grondig in de eiwittransitie gedoken. Het resultaat daarvan leest u in onze special ‘Plantbased & Vegan’. 10 15 26 29

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4