Meat&Co nr 5 2023

MEAT&CO NR 5 2023 4 INHOUD P. 10 Interview bij Mess-Nederland Met ruim dertig jaar ervaring binnen de voedselverwerkende industrie behoeft Mess-Nederland steeds minder introductie. Desalniettemin is het voor André Kraaij en Monique Boin ook wel eens fijn om duidelijk te maken dat het bedrijf meer is dan enkel een agentuur van de merken Weber Skinner en Freund. P. 14 Casestudy Provisur bij Sonnberg Biofleisch De nieuwe Formax SX330-snijmachine van Provisur Technologies helpt Sonnberg Biofleisch de efficiëntie van zijn productie te verhogen en downtime te minimaliseren. “Alle producten komen in perfect gesneden, smakelijke porties uit de machine”, legt directeur-eigenaar Stefan Huber van Sonnberg Biofleisch uit. P. 17 Subcover: Visser Goes Verwijs Seafood beschikt over twee lintzagen met een camera- en veiligheidssysteem voor het zagen en portioneren van (verse en bevroren) vis en seafood. “Dankzij de directe rem stopt de zaag zodra de hand te dicht bij de zaag komt”, vertelt Jeroen Visser van Visser Goes, dat de lintzagen leverde. P. 20 Weber lanceert instapmodel slicer Met de weSLICE 1000 lanceert Weber Maschinenbau een nieuwe instapsnijmachine voor de industriële vleesproductie. De cirkelsnijmachine verwerkt producten met een lengte tot 1.000 millimeter, met een maximale snelheid van 400 plakjes per minuut. 10 14 17 20

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4