Meat&Co nr6-2022 Online

MEAT&CO NR 6 2022 4 INHOUD P. 10 CASESTUDY LEX FOOD EQUIPMENT BIJ VAN DER VALK Voor het machinaal marineren van de verschillende vleesproducten werkt hotelketen Van der Valk al jarenlang nauw samen met LEX Food Equipment. Bij het distributiecentrum in Voorschoten wordt voor het tumblen van het vlees vertrouwd op twee ECO (COOL) Tumblers van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Inject Star. “Het rendement van onze vleesproductie is dankzij deze nieuwe tumblers enorm omhoog gegaan.” P. 12 ISHIDA EUROPE Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de allereerste Multihead Weigher van Ishida nodigde het bedrijf onlangs de vakpers uit in Birmingham voor de lancering van een tweetal machines: de X-Ray IX-PD-36A en de nieuwste Multihead Weigher. “The best is getting better. Dankzij de nieuwe CCV-AS kunnen we onze leidende positie op de markt handhaven”, stelt Business Manager Neil Wightley van Ishida. P. 16 BOIX EUROPE Als het gaat om verpakkingen zijn duurzaamheidstrends een hot topic. Er wordt gezocht naar milieuvriendelijke opties, die ook nog eens gemakkelijk zijn voor de consument. Familiebedrijf Boix streeft met haar verpakkingsmachinesnaar het garant staanvoor betrouwbaarheid, flexibiliteit en een langdurige samenwerking. P. 19 SCHMERSAL GROUP Tijdens de recente vakbeurs Bauma 2022 presenteerde de Schmersal Group een reeks Condition Monitoring voor een veilig en efficiënt bedrijf. Een bijzondere innovatie is de HX170, een online (continu) bandbewakingssysteem voor transportbanden, waarmee schade - zoals scheuren of beschadigde randen - op tijd worden herkend en door onderhoudsteams kunnen worden verholpen. 10 12 16 19

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4