NBT nr.3 2018

P. 8 RADEMAKER Het belang van hygiëne in de bakkerij hoeven wij niet meer te onderstrepen. Gelukkig zijn steeds meer machinefabrikanten zelf bezig met het ontwikkelingen van hygiënevriendelijke productielijnen en systemen voor de voedingsbranche, met Rademaker als één van de pioniers. P. 16 COLT Brood- en banketbakkerij BACU uit Uden verbeterde met de installatie van een natuurlijk koelsysteem van Colt International niet alleen de werkomstandigheden van de procesoperators in zijn bakkerij, maar ook de kwaliteit van zijn brood en gebak. NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 1 8 4 8 P. 22 COVERSTORY JASCA Paul Grimberg startte in 1998 voor zichzelf en met zijn bedrijf Jasca is hij de afgelopen twintig jaar uit- gegroeid tot een vooraanstaande aanbieder op het gebied van vernevelingstechniek. 22 I n h o u d 16 P. 26 VAN ASSELT & ALFERINK In Sliedrecht zijn wij op bezoek bij Peter Hofman, eigenaar van Banketbakkerij Hofman. Hij heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in vernieuwing van zijn machi- nepark. Eigenlijk alle grote aankopen, zoals de ovens en de koel- en vriescellen, zijn gedaan bij Van Asselt & Alferink.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4