NBT magazine nr3-2020 Online

NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 2 0 4 I n h o u d P. 8 RESULTSPLUS Al meer dan tien jaar richt Jan Buitelaar met zijn bedrijf Resultsplus zijn aandacht op het verbeteren van de resultaten van MKB’ers met een bedrijf in de foodsector. P. 11 ELPRESS Elpress is een toonaangevende producent op het gebied van industriële hygiëne met een track record dat veertig jaar terug gaat. De focus ligt op het leveren van totaaloplossingen: klantgerichte reinigingssystemen, die op vakkundige wijze geïntegreerd worden in uw bedrijfsproces. P. 21 COVERSTORY In de bakkerijtak van Verhoeven is er hard gewerkt aan de introductie van een nieuwe generatie Vacuum Cooling systemen. “Met de introductie van VACTORR zijn we in staat Vacuum Cooling aan te bieden aan praktisch alle segmenten van de food industrie, maar met name ook aan de verschillende segmenten in de bakkerijbranche, van ambachtelijke bakker tot de industrie.” P. 16 DIVARDY 2019 was een hectisch jaar voor Divardy. Divardy Engineering werd afgestoten en overgenomen door Rademaker, waardoor de volledige focus van eigenaar en oprichter David Rijke kwam te liggen op Divardy Bakery Services. En dat blijkt een goede zet te zijn geweest. 11 8 16

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4