NBT magazine nr3-2021 Online

K o e l e n & V r i e z e n WEBER COOLING IS EEN VOORAANSTAANDE PRODUCENT VAN VACUÜMKOELINSTALLATIES EN LEVERT VOLLEDIGE KOUDE KETENOPLOSSINGEN VOOR GROENTE, BLOEMEN EN ANDERE VERSPRODUCTEN. SINDS EEN AANTAL JAREN HEEFT DE BAKKESBRANCHE OOK DE AANDACHT VAN WEBER COOLING. “VACUÜMKOELING IS EEN TECHNIEK DIE STEEDS MEER INTERESSE TREKT BIJ BAKKERS” NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 2 1 30 Vacuüm koelen is niet nieuw in de bakkerijbranche. Sterker nog, in de jaren zestig van de vorige eeuw waren er al partijen die zich durfden te wagen aan het implementeren van de techniek in het productieproces. Uiteindelijk was de wereld nog niet klaar voor de technologie, maar er werd wel op voortgeborduurd. Met de huidige mogelijkheden is vacuüm koelen gemakkelijker toe te passen binnen het productieproces van verschillende industrieën, zoals de bakkersbranche. Weber Cooling heeft zich de techniek eigen gemaakt en voor de bakkersbranche betaalbare systemen ontwikkeld. Wij spreken met Hans Juursema van Weber Cooling over de mogelijkheden die het bedrijf biedt voor de bakkersbranche.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4