NBT magazine nr3-2021 Online

FLEX-UV Met FLEX-UV beschikt u over een voorraad voorgebakken brood. ECONOMISCH · FLEXIBEL · MODULEERBAAR · DUURZAAM Betere smaak- en aromaontwikkeling Beperkt transport, hoger rendement Veel flexibiliteit De voorgebakken producten worden afgebakken in het verkooppunt De hele dag door vers gebakken producten G E G A R A N D E E R D E T E V R E D E N H E I D sinds 1882 OVENS&KOELTECHNIEK Met de opslagcel FLEX-UV kan de bakker tot 80% van zijn volledige broodassortiment voorbakken en gedurende meerdere dagen bewaren. Een ingenieus vochtregel- systeem voorkomt uitdroging en de ingebouwde UV-lampen gaan schimmelvorming tegen. Het hele proces wordt gecontroleerd door een innoverend besturingsprogramma met 200 verschillende ventilatorsnelheden, PID-regelsysteem (Proportional, Integral, Differential), nauwkeurige en regelmatige afstelling afhankelijk van de vereiste relatieve vochtigheid van de lucht en temperatuur, en verticale en horizontale luchtdistributie- leidingen. Boerhaaveweg 36 l 3401 MN IJsselstein l Telefoon +31 (0)30 - 68 68 410 l info@a-a-bakkerijadvies.nl l www.a-a-bakkerijadvies.nl Noord- en Oost-Nederland Stef Alferink M 06 - 53 32 56 49 West-Nederland Coen Nikkels M 06 - 43 12 46 85 Zuid- en Midden-Nederland Frans van Huët M 06 - 53 86 69 33 A&A Bakkerijadvies B.V. Neem contact op met onze verkoop voor uw FLEX-UV superdeal.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4