NBT magazine nr3-2022 Online

NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 2 2 4 I n h o u d P. 7 ROYAL KAAK Op het gebied van haar oven-oplossingen is Royal Kaak vooruitstrevend wat betreft duurzaamheid en heeft het recent grote stappen gezet als het gaat om energiebesparing. “Royal Kaak is dé partner voor een duurzame toekomst”. P. 14 BIOCLIMATIC Bioclimatic past een combinatie van twee technieken toe om schimmels in de luchtbehandelingskast en de verspreiding via de lucht te voorkomen. Daar weten ze bij Borgesius Groep inmiddels alles van, want onder meer in Rotterdam en Kerkrade wordt gebruik gemaakt van de combinatietechniek. P. 21 COVERSTORY KOMA heeft de laatste twee jaar gebruikt om voor zichzelf duidelijk te maken waar het bedrijf voor staat en dat wordt nu duidelijk richting de buitenwereld gecommuniceerd met een nieuwe website en een universele uitingen. P. 17 RENS AUTOMATION Rens Automation gaat verder onder een nieuwe naam: Rens Bakery Solutions. Dit jaar vieren zij hun 5-jarig jubileum met een nieuw pand en een nieuwe naam. 7 14 21

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4