NBT Magazine nr3-2023 Online

NBT NR 3 2023 18 VOORBESCHOUWING IBA 2023 Bezoekers kunnen zich verheugen op een breed scala aan producten, want meer dan 90 procent van iba is al volgeboekt. iba 2023 presenteert zich met zijn vertrouwde productportfolio en een groot aantal vooraanstaande exposanten verdeeld over 10 hallen. De hallen zijn deze editie per onderwerp gegroepeerd, waardoor een goed overzicht van het aanbod gerealiseerd wordt en een optimale oriëntatie ter plaatse ontstaat. Verpakkingstechnologie is te zien in hal B1, terwijl bezoekers het nieuwste op het gebied van productietechnologie en apparatuur vinden in de hallen A1, A2, B2, B3, C1 en C2. In de hallen A3 en A4 zijn alle belangrijke ontwikkelingen voor ambachtelijke bakkerijen te zien. Leveranciers grondstoffen en ingrediënten zullen een podium krijgen in de naastgelegen hal B4. iba.TOPIC Naast een groot aantal noviteiten die te ontdekken zijn bij de diverse producenten, zijn er ook workshops en presentaties gedurende de dagen dat iba plaatsvindt. Denk aan onderwerpen als foodtrends, artisanale bakkerij, gezondheid en duurzaamheid, maar ook digitalisering, totaaloplossingen en kwaliteitsmanagement. Deze onderwerpen belichten de belangrijkste trends in de branche, brengen vraag en aanbod bij elkaar en kijken naar de toekomst. Het onderwerp foodtrends gaat IBA 2023 IS VOOR ALLE BAKKERS EEN ‘MUST VISIT’ BEURS Hoeveel is er veranderd in vijf jaar tijd? Héél veel! Nog vier maanden en dan mogen we eindelijk weer naar München voor de meest toonaangevende vakbeurs voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie: iba. Van 22 tot en met 26 oktober 2023 komen bakkers van over de hele wereld naar München om zich te laten inspireren op hun vakgebied en te zien hoe de toekomst van de bakkerij eruit ziet. Dit jaar staat dan ook in het teken van het ontdekken van innovaties, het spotten van trends en kennisoverdracht.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4