NBT nr4 2018 online

NB T M a g a z i n e n r 4 2 0 1 8 28 I B A 2 0 1 8 Artiso RUIM VERTEGENWOORDIGD TIJDENS IBA Artiso is de spil tussen klant en fabrikant, zo weten we sinds dit voorjaar, na ons bezoek aan het Belgische bedrijf. Jim Smets – eigenaar van Artiso – legt ons uit wat Artiso precies voor u kan betekenen. “Heel plat gezegd verzorgen wij het voor- en naverkoop proces, de installatie en het onderhoud van machines en productielijnen voor zowel bakkerij en banketbedrijven als ook ijsbereiders. Onze doelgroep zijn vakdeskundigen die de beste producten op de markt willen zetten en die groei ambiëren. Hiervoor leveren wij oplossingen door knowhow en ervaring en selecteren wij geschikte duurzame apparatuur. Wij wensen authentiek betrokken te zijn bij onze klanten, waardoor we door het leveren van kwaliteit en service een langdurige relatie opbouwen.” ARTISO WERPT ZICH OP ALS TOTAALPARTNER VOOR ALLE TURNKEY PROJECTEN. HET BEDRIJF IS OPGESPLITST IN VERSCHILLENDE BEDRIJFSTAKKEN, TE WETEN ARTISO BAKERY, ARTISO PASTRY (BANKET-BISCUITERIE), ARTISO SERVICES EN ARTISO ICE CREAM EQUIPMENT (CARPIGIANI AMBACHTELIJK BENELUX) WAARBIJ EEN GROOT AANTAL VOORAANSTAANDE MERKEN EEN NAUWE SAMENWERKING HEBBEN MET ARTISO. DAT IS OOK DE REDEN DAT HET VOOR DE MANNEN VAN ARTISO EEN DRUKKE IBA BELOOFT TE WORDEN. OBJECTIEF “We zijn niet een standaard tussenpersoon/agent”, zo liet Jim destijds al weten. “Het is zeker zo dat wij een goede relatie hebben met de merken die wij vertegenwoordigen in de Benelux of alleen de Belux, maar er is voor onze klanten geen prijsverschil voor hetgeen ze willen aanschaffen. Wij voorzien onze klanten van advies en als we goed advies geven en er wordt overgegaan tot aanschaf, dan worden wij betaald door de fabrikant. “No cure no pay” dus. Het belang van de klant staat hierin bij ons voorop, want het beste eindresultaat, daar draait het om, ook al gaat dat weleens ten koste van onze eigen portemonnee.” IBA Jim richt zich samen met Bruno Pouliart op de banket- en biscuiteriebranche, terwijl Peter Borremans verantwoordelijk is voor de bakkerijprojecten in de Benelux. Voor de Franstalige markt is recent Manu Nardella aangesteld. Zij zijn ook allemaal terug te vinden op de stands van de verschillende partners tijdens IBA. Peter Borremans heeft zijn standplaats bij Heuft – IceCool Systems, Manu Nardella is te vinden op de stand Sancassiano, Bruno Pouliart bij GEA Comas – Imaforni en Jim Smets op de stand van Colussi Ermes. De andere merken die Artiso vertegenwoordigt in de Benelux of Belux markt zijn: Hal A1 110/111 Rondo 251 Brevetti Gasparin 261 Viscofood Hal A2 441 Jac broodsnijmachines Hal B2 180 SDTN 240 Sorema 370/570 König 510 Turbel Hal A3 131 Jeros Hal A5 180/181 Heuft 185 IceCool Systems 231 Sancassiano 250 Vulganus 466 Grandi Hal A6 111 Tanis Food Tec 184 Grossmann 211 GEA Comas 211 GEA Imaforni 241 Colussi Ermes 311 Sveba Dahlen 311 Varimixer – Bear Hal B6 340 Minipan Meer informatie: Artiso NV Tel. +32 (0)3 489 22 95 | www.artiso.be Peter Borremans, Manu Nardella, Bruno Pouliart en Jim Smets

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4