NBT Magazine nr4-2023 Online

NBT MAGAZINE NR 4 2023 5 P. 40 RETRO In mei opende Bakkerij Schreuder haar nieuwste vestiging in Nunspeet op de Veluwe. Met zeven succesvolle andere winkels is deze uitbreiding een belangrijke stap in de voortdurende groei van het familiebedrijf, dat sinds 2007 onder leiding staat van Marjanne en Kor Schreuder. We gingen langs in de winkel en spraken met Marjanne over de lunchroom, het versstraatje en het dankbare gevoel dat overheerst. P. 34 CREARE In Rotterdam en omstreken is Bakker Klootwijk een begrip. Producten zoals bijvoorbeeld het Poldervolkorenbrood en Romeo’s zijn echte specialiteiten, maar ook oliebollen mogen we tot die categorie rekenen. Voor de productie van deze lekkernij maken de bakkers van Klootwijk gebruik van de CREARE oliebollenlijnen van EverBake Group. P. 37 BEKO TECHNIEK De mixer (planeetmenger) Varimixer ERGO is speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan grote(re) productiebehoeften waarbij efficiëntie, procestijd en -afstemming nauw met elkaar verbonden zijn. Daarnaast voldoet de Varimixer ook aan alle hygiëne-eisen dus een snelle, eenvoudige en uiterst zorgvuldige reiniging is gegarandeerd. P. 28 AVT Het is alweer dertig jaar geleden dat Mischa Waterlander besloot dat het werkende leven onder een baas niets voor hem was. Hij begon voor zichzelf en drie decennia later doet hij nog steeds wat hij het allerliefste doet: zijn technische kennis en kunde in de praktijk brengen en daarmee klanten ontzorgen. Wij waren in Oudenbosch om met hem te spreken. 28 37 34 40

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4