NBT Magazine nr4-2023 Online

NBT MAGAZINE NR 4 2023 4 INHOUD P. 21 COVERSTORY Als bakker wil je controle houden over de kosten en voldoen aan de klantvraag. Om dat te realiseren, zetten bakkerijen in op het verbeteren van bakkerijprocessen en de kwaliteit van eindproducten. Kortom: je wilt jouw bakkerij toekomstbestendig maken. Daar hebben de productontwikkelaars en proefbakkers bij Sonneveld in samenwerking met Kaak Silos & Dosing een oplossing voor ontwikkeld. P. 12 VAN ’T WOUT Metaalindustrie Van ’t Wout maakt al twintig jaar de bakken en onderstellen voor de automatische oliebollenlijnen van Ter Haar. De redactie van NBT Magazine sprak met Jory Toetenel en Aat Huijsing van Metaalindustrie Van ’t Wout en Maarten ter Haar van Ter Haar Bakkerijmachines over de oliebollenlijn, de samenwerking en de toekomst. “Kwaliteit is iets waar wij nooit op zullen inboeten.” P. 19 ZELA ZELA is uitgegroeid tot een bekende naam in de bakkerijbranche. Al 40 jaar worden de invet- en spraymachines door ambachtelijke en industriële bakkerijen wereldwijd gebruikt. De specialist biedt een breed spectrum aan machines voor allerhande oplossingen in de bakkerij. De nieuwste ontwikkeling is de ZELA 1600 invetmachine voor grotere bakkerijen om verschillende maten broodkoppels in te vetten. P. 8 VEMAG Het hoofdkantoor van Vemag Maschinenbau in Verden an der Aller – onder de rook van Bremen – ondersteunt dagelijks Vemag.NL en de Belgische agentuur Dirk Latré Foodmachinery. “Qua support, producttesten of de realisatie van maatwerk bij onze klanten, biedt het enorm veel voordelen dat wij een dochteronderneming zijn van Vemag”, weet Erik van Roekel van Vemag.NL. 8 19 19 21 12

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4