NBT magazine nr5 online editie

NB T M a g a z i n e n r 5 2 0 1 9 4 I n h o u d P. 16 EVERBAKE GROUP Bakker Van Vessem wil in 2020 volledig CO 2 -neutraal bakken. “Het vergt een flinke investering, maar door de samenwerking met de EverBake Group en Heuft kunnen we straks de ovens volledig elektrisch gaan verwarmen”, vertelt Jos Huybregts ons onder meer. P. 8 MIWE De Bakkers Lamers heeft een compleet nieuwe bakkerij gebouwd in Heesch. We treffen Bart Lamers en Dennie Verhagen in de bakkerij en krijgen inzicht in hoe het hele project verlopen is. P. 21 SICK Hygiëne, voedselveiligheid, traceerbaarheid… Begrippen die binnen de bakkersbranche een vanzelfsprekendheid zijn. SICK biedt een ruim assortiment roestvaststalen sensoren en accessoires die een proceszekerheid zonder zwakke schakels garanderen. 8 16 25 P. 25 COVERSTORY Henk Achterberg is pas 21 jaar oud als hij zes jaar geleden een verouderde bakkerij in Veenendaal overneemt. Dat we nu in een prachtig vernieuwde bakkerij staan is dan ook niet vanzelfsprekend. Vorig jaar september werd de bakkerij volledig onder handen genomen en voor het hart van zijn nieuwe werkplek, koos Henk voor Spronk Bakkerijmachines en daarmee ook voor Wachtel.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4