NBT nr5 2022 Online

NBT MAGAZINE NR 5 2022 18 OVENS INNOVATIE OP JE MENUKAART “Op een normale menukaart staan gerechten en prijzen”, zo begint Claire met haar uitleg over het Improve & Simplify bakery concept. “Handig voor je gasten natuurlijk. Bij ons staan er geen prijzen, maar bereidingstijden op de kaart, want met onze apparatuur bereid je je gerechten zó snel en zó makkelijk, dat het binnen no-time op tafel staat. Zonder af te doen aan kwaliteit en keuzeaanbod. Onze partners, relaties en klanten hebben het gezien én geproefd in onze culinaire plaza tijdens de innovatiedagen afgelopen juni.” BESPARING TIJD, ENERGIE EN PERSONEEL “Graag vertellen we meer over ons bakery concept. Het betreft een heel menu dat kan worden bereid in slechts drie apparaten. Deze menukaart is een goed voorbeeld van hoe onze apparatuur kan samenwerken en jou zeeën van tijd bespaart. Het bereiden van bakkersroom en andere broodvullingen kunnen eenvoudig worden bereid in de Firex kookketel, waardoor jou letterlijk werk uit handen genomen wordt. Het bakken van deegwaren doe je natuurlijk in de Leventi you bake off oven die helemaal voorgeprogrammeerd is op jouw menukaart. Met de Cibo+ high-speed oven warm je in slechts seconden een bestelling, zodat je direct kan uitserveren.” NIEUW BAKERY CONCEPT VAN LEVENS MIDDLEBY: IMPROVE & SIMPLIFY BIJ LEVENS MIDDLEBY GAAN ZE EEN UITDAGING NIET UIT DE WEG. DE CORONACRISIS, PERSONEELSTEKORTEN EN STIJGENDE ENERGIEPRIJZEN: ZE ZIEN HET JUIST ALS MOGELIJKHEID OM TE INNOVEREN! DAT DOET LEVENS MIDDLEBY NU MET HET NIEUWE BAKKERIJCONCEPT IMPROVE & SIMPLIFY. VERBETEREN EN VERSIMPELEN. WAT DAT INHOUDT HOREN WIJ VAN CLAIRE STORM VAN LEEUWEN – MARKETING MANAGER BIJ LEVENS MIDDLEBY.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4