Slagersvak nr1-2024 Online

SLAGERSVAK NR 1 2024 41 Suzanne: “De kracht van het assortiment komt ook voort uit het streven naar versheid. Alle producten liggen vers in de toonbank en anders dan bij veel collega-slagers worden de producten niet vacuüm verpakt. Klanttevredenheid staat centraal en we gaan ver in het bieden van service. Alles wordt ter plekke gesneden, waardoor klanten de vrijheid hebben om precies te krijgen wat ze willen. Als een klant om een biefstukje van 125 gram vraagt, snijden wij een biefstukje van 125 gram af. Dit zorgt voor een sterke band met de klant, waarbij niets te gek is voor ons.” Gelukkig prijzen Van den Berk kan rekenen op een toegewijd team van vijf slagers, waaronder één vrouwelijke slager, die ook de rol van kok vervult. “Zij staat vier tot vijf dagen in de ochtenduren achter in de keuken, waar ze maaltijden en soepen maakt”, vertelt Geert. “Ons team heeft recent vijf jubilea gevierd met medewerkers die al vanaf het begin, gedurende 12,5 jaar, trouw aan de slagerij verbonden zijn. Ondanks dat is het natuurlijk zo dat personeel komt en gaat, want dat hoort gewoon bij een bedrijf.” Suzanne voegt daaraan toe dat de mindset bij werknemers over het algemeen anders is dan ‘vroeger’. “Mensen bleven vaak langdurig bij dezelfde werkgever en vonden het niet nodig om over te stappen naar een ander bedrijf, maar tegenwoordig streven werknemers naar nieuwe ervaringen en leermogelijkheden op verschillende plekken. We prijzen ons gelukkig met een relatief stabiel team.” Meer informatie: Slagerij van den Berk Tel. +31 (0)40 20 135 73 | info@slagerijvandenberk.nl www.slagerijvandenberk.nl

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4