Slagersvak nr1-2024 Online

SLAGERSVAK NR 1 2024 5 P. 30 REPORTAGE: ABZ-ANLOO ABZ-Anloo vierde eind vorig jaar zijn zestigjarig jubileum. De vleesfabrikant uit het Drentse Anloo werd opgericht door Arie Bos en wordt sinds ruim twintig jaar geleid door de huidige directeur-eigenaar Erwin. Ook Erwins zoon Sander is actief in het familiebedrijf. “Wij onderscheiden ons door innovatief te zijn.” P. 34 REPORTAGE: VLEESWAREN GLORIUS-LAEREMANS Sinds het begin van dit jaar heeft Glorius er een nieuw bedrijf bij gekregen. Het West-Vlaamse bedrijf, bekend als varkensvleesproducent, heeft onlangs de charcuteriefabriek Vleeswaren Laeremans overgenomen. Onder de nieuwe naam Vleeswaren Glorius-Laeremans gaan ze de uitdaging aan. P. 39 SLAGERIJ IN BEELD Een slagerij, een poelierszaak en traiteur in één. Geert en Suzanne van den Berk hadden 22 jaar geleden bij de oprichting van Slagerij van den Berk niet verwacht dat ze vandaag de dag van alle markten thuis zouden zijn. Na een verhuizing, een flinke uitbreiding van het assortiment en een enorme groei in het aantal medewerkers hebben de twee alles op de rit. P. 26 TERUGBLIK HORECAVA De organisatie van Horecava 2024 is zeer te spreken over het verloop van de vakbeurs. Het evenement voor onder meer professionals uit de slagersbranche stond vooral in het teken van professionalisering. Met stijgende prijzen, personeelstekorten, toenemende concurrentie en veranderende verwachtingen van klanten is een professionele aanpak essentieel voor ondernemingen. 26 34 30 39

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4