Slagersvak nr 3 2023 Online

SLAGERSVAK NR 3 2023 16 VAS-BEURS Geselecteerd Specialisten (met Krul) zijn dagelijks bezig om zich te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, vakmanschap, smaak en dierenwelzijn. De bijzondere en ingrijpende keuzes die Geselecteerd Specialisten dagelijks maken, zijn echter voor veel (potentiële) consumenten vaak niet zichtbaar genoeg. "In een tijd waarin varkensvlees in de supermarkt minimaal 1 ster beter leven heeft en waarin social media de boventoon voert, kunnen slagers niet achterblijven in de communicatie omtrent vleeskeuzes", aldus Livar. Influencers De specialisten zijn daarom, na een uitgebreide rondleiding over de Livarkloosterboerderij en een professionele fotoshoot tussen de Livarvarkens, actief aan de slag gegaan met het maken van Instagram reels voor social media. "Met als resultaat een zeer enthousiaste groep ondernemers die zijn getransformeerd in ware influencers." LIVAR GESELECTEERD SPECIALISTEN DAGEN ‘WEER EEN GROOT SUCCES’ Geselecteerd Specialisten (met Krul) zijn ambachtelijke slagers die duidelijke keuzes durven te maken voor hun consumenten en daar ook open en eerlijk over communiceren. Dat is dan ook precies het thema dat centraal stond tijdens de meest recente editie van de Livar Geselecteerd Specialisten dagen: communicatie. Elbert van het Slot van Keurslager Groeneveld te midden van de Livarvarkens Meer informatie: Livar | Tel. +31 (0)88-548 27 83 | info@livar.nl | www.livar.nl Stand VAS-beurs: B078 De basis is de Pinsa van Donna Italia, een 100% Italiaanse creatie die bekendstaat om zijn lichte en luchtige textuur. Hierop ligt de gegaarde kipfilet van House of Foods Euro Poultry, die perfect samengaat met de unieke smaken van Jeremy’s Relish. Deze relish, verkrijgbaar in drie varianten – de frisse ‘green’, de pittige ‘red hot’ en de verkwikkende ‘fresh yellow’ – voegt een extra dimensie toe aan de smaakbeleving. “Met Jeremy’s Relish wilden we de grenzen van culinaire innovatie verleggen”, zegt Jeremy Vermolen. “Door de krachten te bundelen met House of Foods Euro Poultry en Donna Italia, hebben we een product gecreëerd dat zowel verrassend als verfijnd is.” De introductie van deze belegde Pinsa, waarbij Jeremy's Relish een cruciaal ingrediënt vormt, markeert niet alleen een belangrijk moment in de culinaire wereld, maar laat ook zien wat er kan ontstaan als marktleiders hun expertise en passie samenvoegen. Het is een uitnodiging aan alle culinaire liefhebbers en professionals in de slagerij, traiteur en foodservice om kennis te maken met deze vernieuwende en onderscheidende smaakcombinatie. SAMENWERKING LEIDT TOT VERRASSENDE SMAAKCOMBINATIE Televisiepersoonlijkheid Jeremy Vermolen, bekend van programma’s als ‘De Grote Tuinverbouwing’ en ‘BBQ Battle’, heeft de handen ineengeslagen met House of Foods Euro Poultry en Donna Italia. Samen presenteren ze de Pinsa. Dit is een luchtig Italiaans platbrood, rijkelijk belegd met geroosterde shredded kipfilet en afgemaakt met Jeremy's Relish. Het biedt slagers, traiteurs en het foodservice-segment een alternatief voor het traditionele luxe broodje. Meer informatie: Jeremy’s Relish info@bbqbyjeremy.nl House of Foods Euro Poultry Tel. +31 (0)622863065 jaq@europoultry.eu Donna Italia Tel. +31 (0)235543401 sebastiaan@donnaitalia.nl Stand VAS-beurs: B032 (Agterberg Vleeswaren)

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4