Slagersvak nr 3 2023 Online

Stoofpotjemet kippendijen in rodewijnsaus en kruidenpuree Bereiding Kip Meng de kippendijen met wat olie, peper en zout. Leg deze in een gastronoombak en rooster 15 minuten op 160°C in de oven. Saus Snijd de ui in blokjes, zet een pan op. Bak de ui in wat olie glazig, voeg de gesneden champignons erbij en bak deze mee. Voeg daarna de wortelblokjes erbij. Voeg als laatste de Knorr Garde d’Or Rode Wijnsaus en de Knorr Primerba Tijm toe. Laat het geheel 5 minuten rustig doorgaren. Giet de saus op de kip en zet deze terug in de oven op 150°C. Laat 15 tot 20 minuten rustig doorgaren. Puree Roer de koude room en Knorr Primerba Tuinkruiden door 2 liter koud water. Voeg daarna Knorr Aardappelpuree Koude Basis toe. Verwarmde puree in de oven, regenereerkast of in een pannetje Tip: Een klassiek gerecht, makkelijk bereid in de oven in plaats van in een braadpan. Met de Knorr 1-2-3 Aardappelpuree Koude Basis maak je snel en makkelijk een heerlijke puree, zonder daarvoor een extra pan te verwarmen. Ingrediënten voor 10 personen 1,5 kg kippendijen peper en zout olie 1 kg diepvries wortelblokjes 750 g champignons 300 g ui 1,5 l Knorr Garde d’Or Rode Wijnsaus 30 g Knorr Primerba Tijm 2 l water 500 g Knorr 1-2-3 Aardappelpuree Koude Basis 30 g Knorr Primerba Tuinkruiden 2 dl room Rode wijn is synoniem aan warme, gezellige avonden in het najaar. De Knorr Garde d’Or rode wijnsaus bij dit gerecht is verrijkt met kruiden die perfect passen bij deze romige puree en een mals stukje kip. Smaaksensatie voor het najaar

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4