Slagersvak nr 4 2023 online

Als expert in vlees, gevogelte, vis of groenten heb je de kans om met smaakvolle sauzen jouw klanten iets speciaals te bieden, zonder dat je uren in de keuken staat voor de bereiding. Ontdek hieronder mogelijkheden om met jouw sauzen aanbod in te spelen op de feestdagen. Scan de QR code en laat je verder inspireren door snelle najaarssauzen van hoge kwaliteit. Vind de perfecte saus bij vlees, vis, gevogelte of groenten. INGREDIËNTEN 20 g boter 35 g ui, fijngesneden 225 g gemengde paddenstoelen, diepvries 12 g Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami Vloeibaar 3 dl Knorr Garde d’Or Champignonsaus 5 g Knorr Primerba Dragon BEREIDING • Bak de ui in wat boter en voeg de paddenstoelen toe. • Voeg de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami Vloeibaar en de Knorr Garde d’Or Champignonsaus toe. • Breng op smaak met de Knorr Primerba Dragon. INGREDIËNTEN 15 g Knorr Professional Peper Puree 10 g Vieux 2,5 dl Knorr Garde d’Or Bruine Pepersaus 1 dl kookroom BEREIDING • Meet en weeg alle ingrediënten af in een pan. • Breng het geheel aan de kook en laat nog een minuut doorkoken. Bruine pepersaus Paddenstoelensaus saus bij elkgerecht Eenpassende

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4