Meat&Co nr1-2023 Online

MEAT&CO NR 1 2023 27 het versnijden en portioneren, type afnemers, omloopsnelheid, traceerbaarheid, voorraadbeheer et cetera. “Op basis van die variabelen komt een optimale uitkomst die van toepassing is voor die betreffende klant”, zegt Kooke. “Voordeel van ons ERP-pakket ten opzichte van veel andere softwareaanbieders is dat wij een systeempartner zijn en je dus maar één softwarepakket nodig hebt, los van je boekhoudkundepakket. Elke boekhoudsoftware laat zich bovendien prima integreren met onze ERP-software.” “De video’s die we bij klanten en van onze trainingen voor het personeel maken, dienen vaak ook een dubbel doel. Waar je voorheen een vuistdik manual had voor procesoperators, hebben we nu korte video’s, die ze snel en gericht kunnen delen met hun collega’s”, vertelt Holtslag. “Op deze manier laten we eveneens zien dat CSB voorop loopt in de digitalisering van de vleesprocesketen en al veel heeft geïmplementeerd van wat de ‘silver bullet’ is voor grote delen van de vleesindustrie.” ‘ZIJN ER VOOR ALLE TYPE BEDRIJVEN’ Holtslag en Kooke onderstrepen dat de ERP-oplossingen van CSB-System voor alle type en grootte bedrijven beschikbaar zijn. “CSB-System heeft de naam alleen voor grote spelers in de vleesverwerkende industrie te zijn, maar wij hebben ook klanten met twee users. Onze ERP-oplossingen zijn schaalbaar te maken. Basic ERP is ideaal en goed toegankelijk voor bedrijven met vijf tot tien users, maar bijvoorbeeld ERP Factory is bedoeld voor de grotere slachthuizen of bedrijven met meerdere vestigingen. Van twee tot duizend users: wij hebben altijd een ERP-pakket dat past bij de grootte van het bedrijf.” Meer informatie: CSB-System Benelux Tel. +31 (0)76-530 76 76 info.nl@csb.com www.csb.com CSB-SYSTEM OP VAKEVENEMENTEN CSB-System is een vertrouwd gezicht op vakbeurzen en -evenementen en zal zich in 2023 andermaal aan een breed publiek presenteren. Kooke: “CSB-System neemt deel aan de Anuga (7 tot en met 10 oktober in Keulen) en houdt in diezelfde periode de zogeheten Tech Days op ons hoofdkantoor in Geilenkirchen (over de grens bij Sittard). Ook zijn we dit najaar aanwezig op het World Meat Congress in Maastricht.”

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4