NBT nr1 2024 Online

NBT MAGAZINE NR 1 2024 23 volgens de oprichter een van de belangrijkste onderdelen van het proces: alles in zijn geheel zien. “Als we voor één lijndeel naar een klant gaan, komen wij natuurlijk niet om ons eigen stukje roestvrijstaal neer te zetten en vervolgens weer in de bedrijfswagen te stappen. We kijken dan naar de hele lijn en voeren allerlei checks uit. Kunnen we de lijn verder verbeteren? Sluit ons lijndeel goed aan op de rest van de machines? Loopt er ergens iets vast? En zo ja, hoe gaan we het oplossen? Dat hoort gewoon bij de klantenservice”, acht hij. De toekomst Divardy bestaat in september 25 jaar. Aangezien ons vaktijdschrift dit jaar hetzelfde jubileum viert, sprak dit ons erg aan. David: “Het moet natuurlijk wel gevierd worden. Ik wil mijn medewerkers ook een moment geven om Muffinkop Standaard naaldkop stil te staan bij wat we allemaal samen hebben bereikt. We vieren het met een personeelsfeest, met familie erbij. Niet al te uitgebreid, we houden het bescheiden. Ik ben niet het type directeur om iedereen van heinde en verre hiernaartoe te laten komen", zegt hij met een lach. “Verder zal ik in de toekomst zoals gewoonlijk blijven innoveren, omdat ik het zelf leuk vind om constant nieuwe machines en technieken te ontwikkelen, maar ook omdat het belangrijk werk is. Je moet in deze industrie constant die verbetering zoeken. Zowel voor Divardy als voor mijn klanten zitten daar alleen maar voordelen aan”, zegt David Rijke tot slot. Divardy Bakery Service BV Tel. +31 (0)343 523880 | www.divardy.nl

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4