Slagersvak nr 4 2023 online

SLAGERSVAK NR 4 2023 5 P. 30 INTERVIEW MESS-NEDERLAND Met ruim dertig jaar ervaring binnen de slagersbranche en vleessector behoeft Mess-Nederland steeds minder introductie. Desalniettemin is het voor André Kraaij en Monique Boin ook wel eens fijn om duidelijk te maken dat het bedrijf meer is dan enkel een agentuur van de merken Weber Skinner en Freund. P. 34 CASESTUDY REPAK BIJ VLEESBOERDERIJ BOOT Met de groei van het assortiment bij Vleesboerderij Boot kwam de vraag om het verpakkingsproces te automatiseren. Eigenaar Harry Boot kwam in contact met Repak, dat bij Boot een dieptrekker uit de Repak PRO-serie heeft geleverd. “Deze machine is ideaal om bijvoorbeeld honderd kilo barbecueworst in één keer te verpakken.” P. 36 INTERVIEW VERENIGING VAN KEURSLAGERS De Vereniging van Keurslagers (VvK) doet er al ruim 75 jaar alles aan om Keurslagers te ondersteunen bij de uitoefening van hun ondernemerschap. Algemeen Directeur Astrid van Ekeren en Manager Opleiden & Trainen David Bleijie praten ons bij over wat de vereniging voor haar leden doet en over de koers die wordt gevaren. P. 26 NABESCHOUWING VAS-BEURS De organisatie van de VAS-beurs kijkt voldaan terug op de laatste editie van het evenement. Op 25 en 26 september stond de Markthal van het Food Center Amsterdam in het teken van de jubileumeditie, waarbij de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) hun 50-jarig bestaan vierde. 26 34 30 36

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4