NBT nr1 2024 Online

NBT MAGAZINE NR 1 2024 29 advertentie Demonstraties door bekende gastchefs Het programma wordt verrijkt met interessante demonstraties van twee gerenommeerde gastchefs. Marike van Beurden neemt het podium van 12.30 tot 13.15 uur in met haar demonstratie over 'Vegan in pastry'. Vervolgens zal Alexandre Bourdeaux van 15.00 tot 16.00 uur zijn kennis delen over 'Vegan in confectionery'. Deze inspirerende demonstraties belichten de nieuwste trends en innovaties in de patisserie en chocolaterie. Als bezoeker ben je van harte welkom om hier aan te schuiven en vragen te stellen aan deze bekende gastchefs. De inschrijvingen voor de Dutch Pastry Award zijn nog geopend. 2024 is het jaar waarin het Dutch Pastry Team 25 jaar bestaat. Met als thema voor deze editie: CELEBRATION. Oftewel, het belooft een groot feest te worden. Jubileum en uitreikingen De middag staat in het teken van beoordelingen, prijsuitreikingen en een feestelijke sfeer. Om 16.45 uur wordt niet alleen de top vijf van de Beste BonBon van Nederland bekendgemaakt, maar ook de langverwachte Dutch Pastry Award. Deze feestelijke dag wordt compleet gemaakt door de speech ter ere van het 25-jarig bestaan van Dutch Pastry Team, een eerbetoon aan de sponsors en de uitreiking van de Jurgen Willems Award en de Social Media Prijs. Na de prijsuitreiking volgt een gezellige borrel in de foyer. Voor genodigden begint dan een bijzondere avond ter ere van 25 jaar Dutch Pastry Team, met speeches, toasts en de bekendmaking van 'ereleden'. Het evenement wordt afgesloten met een uitgebreid walking diner. Praktische informatie De Dag van het Ambacht vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem op 11 maart 2024 en wordt gefaciliteerd door team Bakkersvak en IJs-Vak. Voor meer informatie over het programma en het aanschaffen van tickets kun je terecht op www.bakkersvak.nl/de-dag-van-het-ambacht.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4