Previous Page  14 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 14 / 44 Next Page
Page Background

N

i e u w s

NB T M

a g a z i n e

n r

6 2 0 1 6

14

NAAST DE BESTAANDE CAISSES EN KARTONNEN SCHOTELS VOOR GEBAK INTRODU-

CEERT BEKO VERPAKKINGEN NU OOK KUNSTSTOF SCHOTELS IN VERSCHILLENDE VARI-

ANTEN EN KLEUREN. DIE GEVEN UW LEKKERE PRODUCTEN NOG MEER UITSTRALING EN

UW KLANTEN MEER GEMAK.

ASSORTIMENT

Kies bijvoorbeeld voor stevige PET schotels in zwart, of PS schotels in zwart en fuchsia die voorzien

zijn van een handig lipje: stijlvol, hip en praktisch! Onderscheid uzelf en presenteer uw patisserie op

een extra luxe manier.

GELEGENHEDEN

“De schotels met lipje zijn perfect voor uw stuks gebak of kleine hapjes voor bijvoorbeeld een brui-

loft, high tea of geboortefeest. Makkelijk om te pakken en/of uit te delen, en tevens hygiënisch. Beko

Verpakkingen creëert hiermee een onderscheidend vermogen voor het ambacht”, vertelt Ronald Pijl

van Beko Verpakkingen.

Meer informatie:

Beko Verpakkingen

Tel. +31 (0)24 37 866 44

www.beko-verpakkingen.nl

PATISSERIE IN EEN NIEUW JASJE

BIJ

BEKO VERPAKKINGEN

BEN JE ONDERNEMER OF BROODBAKKER EN WIL JE MEER KENNIS, DIEPGANG EN PRAKTIJK OVER DE

PRODUCTIE VAN GROOTBROOD? IN JANUARI 2017 START DE TRAINING ‘TOPPRAKTIJK’ IN WAGENINGEN.

EEN TRAINING VOOR ONDERNEMERS EN BROODBAKKERS UIT HET AMBACHT EN DE INDUSTRIE, DIE MEER

WILLEN WETEN OVER GRONDSTOFFEN, KNEDEN, RIJZEN, BAKKEN, STRUCTUUR EN SMAAK?

Kwaliteit en verdieping zijn de rode draad door deze training. Meester Boulanger Peter Bienefelt is vier dagen gastheer

en verzorgt tevens twee dagdelen training. Naast informatie en training over de werking van grondstoffen delen verschil-

lende toppers zoals Kees Goos, Hans Som en Peter Bienefelt hun ervaring tijdens de training. Alle trainingssessies staan

in het teken van de praktijk. Zowel tijdens het bakken ter plekke als op basis van vooraf gedane bakproeven wordt er

gekeken naar waar het in de praktijk in het proces fout kan gaan en hoe je dit op kunt lossen.

Er wordt gewerkt in kleine groepen (max twaalf deelnemers) zodat er ruimte is voor vragen en eigen ontwikkeling.

Trainingsdata zijn: 9,10,16 en 17 januari 2017. Dus ben je broodbakker en/of ondernemer en wil je meer weten, meer

doen, bereiken en vernieuwen, meld je dan aan.

Voor vragen en informatie kun je bellen met de Nationale Bakkerij Academie:

Andre: tel. +31(0)6 50898946 & Jasper: +31(0)6 50580453.

ER IS ALTIJD

MOGELIJKHEID

TOT VERBETERING