Previous Page  19 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 19 / 44 Next Page
Page Background

BAKKERSVAK 2015

SPEC I AL

NBT

magazine

19

BAKKERSVAK 2015

Stand F.1011: Wolf Butterback

voor het eerst aanwezig tijdens

Bakkersvak 2015

“Dit is voor ons dé perfecte manier om aan de vakmen-

sen te laten zien wat wij zoal kunnen leveren”

Het bedrijf laat een aantal unieke pro-

ducten zien, waaronder de in het buiten-

land reeds geroemde Geloogde Triangel,

de snack hit Tex-Mex en de vernieu-

wende Gemarmerde Choco-Croissant,

allen met zorg geproduceerd in de

moderne fabriek te Fürth. Harald: “Wolf

Butterback doet geen concessies op kwa-

liteit. We onderscheiden ons door hand-

werk te combineren met de modern-

ste installatietechnieken, voortreffelijke

grondstoffen en bovenal de buitenge-

wone zorg voor de vervaardiging van

onze producten.”

Verleiden

“Met de continue prijsdruk door de

Nederlandse supermarktketens in het

broodsegment is het van steeds groter

belang als bakker je op andere manieren

te onderscheiden”, vervolgt Harald. “Wij

proberen daaraan bij te dragen door bak-

kers vernieuwende producten van hoge,

Duitse kwaliteit aan te bieden die consu-

menten zeker moeten kunnen verleiden

een extra tussenstop te maken tijdens het

vaste rondje boodschappen doen. Maar

laat u vooral door de producten zélf over-

tuigen van de kwaliteit, de smaak en het

gemak van bereiding. U bent van harte

welkom op stand F.1011.”

Meer informatie:

Wolf ButterBack KG

Tel.+49 (0) 173 5973812

www.butterback.de

Voor het eerst staat diepgevroren bake-off producent Wolf Butterback Kg uit Fürth,

Duitsland met een eigen stand op Bakkersvak. Export Manager Harald Roossien legt uit

waarom: “Wolf Butterback heeft een breed programma croissants, vernieuwende brood-

producten, zoete- en hartige snacks die zeker voor de Nederlandse markt enorm interessant

kunnen zijn. Dit is voor ons dé perfecte manier om aan de vakmensen te laten zien wat wij

zoal kunnen leveren.”

ADVERT ENT I E

Advertentie