BAKKERSVAK 2015
SPEC I AL
NBT
magazine
19
BAKKERSVAK 2015
Stand F.1011: Wolf Butterback
voor het eerst aanwezig tijdens
Bakkersvak 2015
“Dit is voor ons dé perfecte manier om aan de vakmen-
sen te laten zien wat wij zoal kunnen leveren”
Het bedrijf laat een aantal unieke pro-
ducten zien, waaronder de in het buiten-
land reeds geroemde Geloogde Triangel,
de snack hit Tex-Mex en de vernieu-
wende Gemarmerde Choco-Croissant,
allen met zorg geproduceerd in de
moderne fabriek te Fürth. Harald: “Wolf
Butterback doet geen concessies op kwa-
liteit. We onderscheiden ons door hand-
werk te combineren met de modern-
ste installatietechnieken, voortreffelijke
grondstoffen en bovenal de buitenge-
wone zorg voor de vervaardiging van
onze producten.”
Verleiden
“Met de continue prijsdruk door de
Nederlandse supermarktketens in het
broodsegment is het van steeds groter
belang als bakker je op andere manieren
te onderscheiden”, vervolgt Harald. “Wij
proberen daaraan bij te dragen door bak-
kers vernieuwende producten van hoge,
Duitse kwaliteit aan te bieden die consu-
menten zeker moeten kunnen verleiden
een extra tussenstop te maken tijdens het
vaste rondje boodschappen doen. Maar
laat u vooral door de producten zélf over-
tuigen van de kwaliteit, de smaak en het
gemak van bereiding. U bent van harte
welkom op stand F.1011.”
Meer informatie:
Wolf ButterBack KG
Tel.+49 (0) 173 5973812
www.butterback.deVoor het eerst staat diepgevroren bake-off producent Wolf Butterback Kg uit Fürth,
Duitsland met een eigen stand op Bakkersvak. Export Manager Harald Roossien legt uit
waarom: “Wolf Butterback heeft een breed programma croissants, vernieuwende brood-
producten, zoete- en hartige snacks die zeker voor de Nederlandse markt enorm interessant
kunnen zijn. Dit is voor ons dé perfecte manier om aan de vakmensen te laten zien wat wij
zoal kunnen leveren.”
ADVERT ENT I EAdvertentie