Previous Page  30 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 30 / 44 Next Page
Page Background

B

A K K E R I J

-

I N R I C H T I N G

NB T M

A G A Z I N E

N R

2 2 0 1 6

30

Deze Paneotrad ® -dag werd vakkundig en vooral inspirerend gedoceerd door Francois Brandt. In een duidelijk ver-

haal werd uitgelegd hoe de Paneotrad ® het beste tot zijn recht komt voor het verwerken van desemproducten in de

ambachtelijke bakkerij. Een helder ‘businessplan’ is de basis om vervolgens de juiste keuze te kunnen maken voor de

inrichting van de ambachtelijke bakkerij met daarin de verdeler.

Een ander interessant en belangrijk onderdeel van de dag was de theorie over grondstoffen, opbouw van recepturen

en het kneden van de degen. Ook de fijne kneepjes rondom het bakken kwamen aan bod, waarbij zichtbaar werd dat

een stenen vloeroven tevens het verschil maakt.

VOORDELEN

Op de volgeboekte dag waar door de deelnemers (geïnteresseerden en gebruikers) veel informatie is uitgewisseld, zijn

de volgende pluspunten van het werken met de Bongard Paneotrad ® naar voren gekomen:

• Verdelen en bakken op elk gewenst moment, dus altijd een vers product

• Zeer efficiënt werken

• Afhankelijk van soort degen een scala aan producten, smaak en vorm

• Brood met krokante korst, luchtige kruim en grove structuur

• Constant product

• Schoon werken

Kortom, een mooie informatieve

en leerzame dag waar ideeën zijn

opgedaan en gedeeld. Bij voldoen-

de interesse zal Everbake Ovens

& Bakkerijtechniek het initiatief

nemen om een vervolg te geven

de Paneotrad ® -dag.

Meer informatie:

EverBake Ovens &

Bakkerijtechniek

Tel. +31 (0)88 7300010

Sander van Gastel

Tel. +31 (0)6 21244950

www.everbake.nl

BEGIN APRIL WERD DOOR EVERBAKE

OVENS & BAKKERIJTECHNIEK DE EERSTE

PANEOTRAD ® -DAG GEORGANISEERD BIJ

HET BAKERY INSTITUTE IN ZAANDAM.

DE PANEOTRAD ® , ONTWIKKELD

DOOR BONGARD, IS EEN MACHINE

VOOR HET VERDELEN VAN DEGEN

WAARBIJ DE STRUCTUUR VAN DE

DEGEN GERESPECTEERD WORDT EN DE

NATUURLIJKE EIGENSCHAPPEN BEHOUDEN

BLIJVEN.

EERSTE

PANEOTRAD®-DAG

GROOT

SUCCES