Previous Page  27 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 27 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

2 2 0 1 6 27

gen, ondernemingsplannen, vestigingsplaatsonderzoeken, exploitatiemodel-

len en kostprijsberekeningen, promotie, specifieke ingrediënten, de complete

modulaire inrichting van de bakkerij en de winkel en productpresentatie en

-verpakking. De Bakery Market partners hebben hun producten en diensten

daarop afgestemd. Alle informatie daarover vindt u op

bakerymarket.nl

.

Onder Winkelbakkerijen staan op deze zelfde site de verhalen van een aantal

ondernemers die een winkelbakkerij begonnen zijn met tips voor onderne-

mers die overwegen een winkelbakkerij te gaan beginnen.

BAKERY MARKET ONDERNEMERS GROEP

De Bakery Market-projecten blijken stuk voor stuk succesvol te zijn in hun

marktgebied. Er is niet een winkelbakkerij vergelijkbaar met een andere.

Maar er blijkt duidelijk behoefte bij deze groep ondernemers naar een soort

van netwerkgroep, omdat zij tegen vragen en problemen aanlopen die sterk

afwijken van ‘normale’ brood- en banketbakkersbedrijven.

Daarom hebben de Bakery Market partners

opnieuw de handen ineen geslagen en

besloten ook daarin te faciliteren door een

netwerkgroep in het leven te roepen waarin

deelnemers kennis en ervaring kunnen

uitwisselen en elkaar kunnen stimuleren

en ondersteunen. De identiteit van B.O.G.

is innovatief, informatief, open, kritisch en

eerlijk. De oriëntatie van onderwerpen is

breed: merk en beeld, lokale marketing,

promotie, sociale media, organisatie, pro-

duct en proces en bedrijfseconomische

analyse. B.O.G. signaleert trends en ont-

wikkelingen in de foodmarkt en het doel is

deelnemers te laten groeien in ondernemer-

schap.

Meer informatie:

Bakery Market

Tel. +31 (0)413 316800

info@bakerymarket.nl www.bakerymarket.nl