NB T M
a g a z i n e
n r
2 2 0 1 7
17
VERRASSENDE ONTDEKKINGEN
Al vanaf het gezellige buitenplein, stond de
bezoeker voor verrassingen: tosti’s bakken tussen
putdeksels, quarkini’s als variatie voor de jaarwis-
seling en een proefrit maken in de Citroën Jumpy.
Ook de food market en vijf uitzonderlijke ‘Film’
creaties bij de Dutch Pastry Award smaakten naar
meer. “Dat de bakkerijsector weer bloeit blijkt uit
de vele mooie stands en de enthousiaste mensen,
waarmee we er gezamenlijk voor gezorgd heb-
ben dat Bakkersvak het jaarlijkse event voor de
ambachtelijke bakkerijsector is”, aldus Bas van
Gent.
BRANCHE VERENIGT ZICH
Bakkersvak oversteeg zichzelf ook dit jaar weer en
trok in twee dagen ruim 7.700 bezoekers naar de
beurs. Zij gingen in gesprek met het Nederlands
Bakkerij Centrum over het verbeteren van de
kwaliteit van producten en hielden hun adem in
bij de finishing touch van de masterclasses van
het Nederlands Patisserie Team. Ook zagen ze het
ene na het andere verrassende brood uit de oven
komen bij het BoulangerieTeam. Belangenpartijen
NBOV, SAB en NBA verenigden zich tot een totaal
platform voor de ondernemer.
Piet van Dongen en Caroline Dudok tonen
de verschillende producten van Dübör
Henk en Helma Elemans
Op de stand van HTI troffen wij een opgewekte
Fons van den Heuvel. Vooral de broodsnijma-
chines van Treif konden op veel belangstelling
rekenen