Previous Page  17 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 17 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

a g a z i n e

n r

2 2 0 1 7

17

VERRASSENDE ONTDEKKINGEN

Al vanaf het gezellige buitenplein, stond de

bezoeker voor verrassingen: tosti’s bakken tussen

putdeksels, quarkini’s als variatie voor de jaarwis-

seling en een proefrit maken in de Citroën Jumpy.

Ook de food market en vijf uitzonderlijke ‘Film’

creaties bij de Dutch Pastry Award smaakten naar

meer. “Dat de bakkerijsector weer bloeit blijkt uit

de vele mooie stands en de enthousiaste mensen,

waarmee we er gezamenlijk voor gezorgd heb-

ben dat Bakkersvak het jaarlijkse event voor de

ambachtelijke bakkerijsector is”, aldus Bas van

Gent.

BRANCHE VERENIGT ZICH

Bakkersvak oversteeg zichzelf ook dit jaar weer en

trok in twee dagen ruim 7.700 bezoekers naar de

beurs. Zij gingen in gesprek met het Nederlands

Bakkerij Centrum over het verbeteren van de

kwaliteit van producten en hielden hun adem in

bij de finishing touch van de masterclasses van

het Nederlands Patisserie Team. Ook zagen ze het

ene na het andere verrassende brood uit de oven

komen bij het BoulangerieTeam. Belangenpartijen

NBOV, SAB en NBA verenigden zich tot een totaal

platform voor de ondernemer.

Piet van Dongen en Caroline Dudok tonen

de verschillende producten van Dübör

Henk en Helma Elemans

Op de stand van HTI troffen wij een opgewekte

Fons van den Heuvel. Vooral de broodsnijma-

chines van Treif konden op veel belangstelling

rekenen