Previous Page  37 / 52 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 37 / 52 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

4 2 0 1 5 37

BVT Bakery Services. BVT Bakery Services heeft

zich altijd gericht op klanten met lamineer- en

sheetingtechnologie. De oorsprong van NewCap

ligt vooral bij het verzorgen van complete hande-

lingssystemen bij klanten die gebruik maken van

de zogenaamde conventionele manier van brood-

bereiding, namelijk ‘Dividing and Rounding’. We

verruimen onze klantenkring dus.”

Maatwerk

Door op dezelfde voet verder te gaan en de

expertise van twee werelden te combineren biedt

NewCap productielijnen die toegespitst zijn op de

wensen van de klant. “De sales engineers in het

nieuwe pand in Houten ontwikkelen maatwerk”,

aldus Geert. “De productie vindt vervolgens plaats

in de 15.000 m2 grote machinefabriek in Oss. Alle

bakkerijlijnen worden opgebouwd en volledig in

huis getest, voordat ze de gehele wereld over gaan

naar de plaats van bestemming. Een perfect pro-

duct voor de klant, hoge kwaliteit, betrouwbare en

snelle levertijden en innovatieve technieken: dat is

waar NewCap voor staat.”

Korte lijnen

Nu de werknemers van NewCap onder de vleugels

van Verhoeven Oss vallen, vragen wij Geert naar

zijn eerste ervaringen. Geert: “Er is bij Verhoeven

Oss sprake van een duidelijke hands-on men-

taliteit. Ze zijn heel erg van het doorpakken en

werken met korte lijnen. Het is een totaal andere

bedrijfscultuur voor ons, maar we passen ons graag

aan. Het gaat uiteindelijk om rendement en dat je

kunt zeggen dat je geld verdient voor je baas. En

wat heel fijn voor ons is: kan niet, bestaat niet bij

Verhoeven Groep uit Oss. Alles is mogelijk.”

Specifieke wensen

“Met meer dan honderd jaar ervaring in de bak-

kerijwereld lossen we elke uitdating ten aanzien

van industriële handeling van brood- en banket-

producten op”, zo vervolgt Geert. “Samen met de

klant kijkt NewCap naar de specifieke wensen,

de beschikbare ruimte en het budget om tot een

optimale lijnconfiguratie te komen. Onze expertise

komt het beste tot zijn recht bij het ontwikkelen

van complete lijnen. Echter, ook voor losse compo-

nenten als narijssystemen, koelsystemen, buffer- en

opslagsystemen, conveyors, oven laad- en ontlaad-

systemen, schoonmaak- en invetsystemen als wel

inpaksystemen compleet met software, kunt u bij

ons terecht.”

Reserve-onderdelen en service

NewCap beschikt, samen met BVT, over een eigen

serviceafdeling die 24/7 bezet is. “Met een buiten-

dienst van meer dan twintig ervaren servicemon-

teurs verzorgen we dagelijks inspecties, preventief

onderhoud, reserve-onderdelen en reparaties aan

productielijnen over heel de wereld. Wij kunnen

voor bijna elke installatie service verlenen. Vanuit

het faillissement van Capway hebben wij alle

reserveonderdelen overgenomen, die op voorraad

lagen in Houten. Neem contact met ons op en wij

helpen u direct”, zegt Geert.

IBA 2015

Op de IBA 2015 van 12 tot en met 17 september

in München is NewCap ook vertegenwoordigd. “U

kunt NewCap vinden, samen met de zusteronder-

nemingen BVT Bakery Services en BVT Vacuum

Cooling op de 250 m2 grote stand, waar wij alle

klanten van harte verwelkomen. Dus hopelijk zien

we u op de IBA, stand 250 in hal B6. Met alle

innovaties en nieuw gerealiseerde toepassingen

en eindproducten, onderzoeken wij graag wat we

voor elkaar kunnen betekenen.”

Meer informatie:

NewCap Bakery Services

Tel. +31 (0)30 6361006

www.newcapbs.com Langezand 5, 3891 ZM Zeewolde T 065-3191136 I www.Patentschaar.nl

A

D V E R T E N T I E