Previous Page  32 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 32 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

a g a z i n e

n r

6 2 0 1 6

32

B

a k k e r i j m a c h i n e s

HOE VERTALEN BROODTRENDS ZICH

IN HET PRODUCTIEPROCES VAN

DE INDUSTRIËLE BAKKERIJ?

DE TREND DIE ZICH DE AFGELOPEN JAREN VEEL HEEFT

LATEN ZIEN, IS HET SKIPPEN VAN KOOLHYDRATEN OM

GEZOND EN FIT TE BLIJVEN, MAAR GELUKKIG LIJKT

DEZE OP ZIJN RETOUR. BROOD WAS BIJ VEEL ZOGE-

NAAMDE FOODIES UIT DEN BOZE, MAAR IS ANNO

2016 WEER TERUG OP DE BOODSCHAPPENLIJSTJES.

DE CONSUMENT WIL WEER GENIETEN VAN BROOD

EN MET NAME SPECIALE EN LUXERE, DELICATE BROOD-

PRODUCTEN ZIJN WEER IN TREK. HIERDOOR GAAN

DE INDUSTRIËLE BAKKERIJEN DE STRIJD AAN MET DE

KLEINE TRADITIONELE BAKKERIJ DIE SPECIALISTISCH EN

KLEINSCHALIG KAN PRODUCEREN.