NB T M
a g a z i n e
n r
6 2 0 1 6
32
B
a k k e r i j m a c h i n e s
HOE VERTALEN BROODTRENDS ZICH
IN HET PRODUCTIEPROCES VAN
DE INDUSTRIËLE BAKKERIJ?
DE TREND DIE ZICH DE AFGELOPEN JAREN VEEL HEEFT
LATEN ZIEN, IS HET SKIPPEN VAN KOOLHYDRATEN OM
GEZOND EN FIT TE BLIJVEN, MAAR GELUKKIG LIJKT
DEZE OP ZIJN RETOUR. BROOD WAS BIJ VEEL ZOGE-
NAAMDE FOODIES UIT DEN BOZE, MAAR IS ANNO
2016 WEER TERUG OP DE BOODSCHAPPENLIJSTJES.
DE CONSUMENT WIL WEER GENIETEN VAN BROOD
EN MET NAME SPECIALE EN LUXERE, DELICATE BROOD-
PRODUCTEN ZIJN WEER IN TREK. HIERDOOR GAAN
DE INDUSTRIËLE BAKKERIJEN DE STRIJD AAN MET DE
KLEINE TRADITIONELE BAKKERIJ DIE SPECIALISTISCH EN
KLEINSCHALIG KAN PRODUCEREN.