Previous Page  29 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 29 / 44 Next Page
Page Background

BAKKERSVAK 2015

SPEC I AL

BAKKERSVAK 2015

29

Het bakken met een heetwateroven brengt

veel voordelen met zich mee en die erva-

ring heeft Hein aangegrepen om nu een

winkelmodel met dezelfde techniek te ont-

wikkelen. “De bakkwaliteit wordt hierdoor

nog beter”, aldus Stef Alferink en Frans van

Huët van Van Asselt & Alferink. “Met deze

unieke en innovatieve ontwikkeling krijgt

de bakker nieuwe mogelijkheden om zich

optimaal te richten op de toekomst. Zo is

de elektrische aansluitwaarde bijna gehal-

veerd ten opzichte van een gewone elek-

trische oven en een schoorsteen voor de

rookgassen is niet meer nodig. De bedie-

ning is tevens zeer gemakkelijk met behulp

van Touchscreen. De plaatsing is eenvoudig

en het energieverbruik is laag.”

Beter eindresultaat

“De stenen ovenvloeren in combinatie

met de heetwaterbuizen zorgen voor zeer

goede bakeigenschappen”, zo vervolgen

beide heren. “Hierdoor is het bakken op

één temperatuur mogelijk en het bedie-

ningsgemak zeer groot. Men kan continu

doorbakken, want er is per bakruimte een

ruime stoomcapaciteit aanwezig. Dit alles

draagt bij tot een ongekende bakaard en

flexibiliteit. De oven wordt leverbaar in

twee maatvoeringen namelijk 80cm breed

en 60cm diep of 120cm breed en 80cm diep

en daarnaast kan men kiezen uit vier of vijf

bakruimtes. De oven staat op vier wielen

en is hierdoor gemakkelijk te verplaatsen.

Een afzuigkap is standaard. De oven wordt

geleverd in geslepen roestvrijstaal en als

optie kan de oven worden uitgevoerd in

zwart antiek”, zo besluiten Stef en Frans

het gesprek.

Meer informatie:

Van Asselt & Alferink

Tel. +31 (0)345 82 02 04

www.vanasseltenalferink.nl

Het afbakken van producten in de winkel

draagt bij aan de beleving in uw zaak

en van uw klanten. Hein speelt in op de

behoefte aan uitzonderlijke bakkwaliteit en

het bedieningsgemak. Met de Shopstone

kunt u uw producten optimaal afbakken

in uw eigen winkel. De Shopstone is een

traditionele Hein heetwateroven met een

nieuwe en zeer zuinige innovatieve elektri-

sche verwarming. De oven heeft eenzelfde

traditionele bakaard als de bekende Hein

Heetwateroven Eurolux Annulaire. Hiermee

heeft ovenspecialist Hein uit Luxemburg

een milieubewuste oven ontwikkeld met

zeer goede bakeigenschappen en een groot

bedieningsgemak. De Shopstone is zowel

in de winkel als in de productieruimte inzet-

baar. Tijdens Bakkersvak wordt er gebak-

ken met de Shopstone op de stand van de

Molens van Deinze (stand F.1022) en is de

oven te bezichtigen bij Hein-importeur Van

Asselt & Alferink, in stand E.1011.

“Met de nieuwe Hein Shopstone dezelfde hoge

bakkwaliteit als in de bakkerij nu ook in de winkel”

Stand E.1011:

Van Asselt & Alferink toont

nieuwe Hein Shopstone

NBT

magazine