Previous Page  31 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 31 / 44 Next Page
Page Background

BAKKERSVAK 2015

SPEC I AL

BAKKERSVAK 2015

NBT

magazine

N

B

T

31

Stand B.1009: twee nieuwe

degen op basis van spelt van

Van der Pol

Bij de doorontwikkeling van de degen

legt Van der Pol de focus op innovatieve

recepturen en trends. De vraag naar spelt-

producten is in het afgelopen jaar sterk

gestegen. Dit oergraan is vooral populair

vanwege haar gezonde eigenschappen.

Veel voedingsdeskundigen geven aan dat

speltproducten verschillende mineralen

en vitamines bevatten die een positieve

bijdragen leveren ten aanzien van onze

gezondheid. Bovendien geven zij aan dat

spelt ook veel vriendelijker is voor het

darmstelsel dan vele andere graansoorten.

Verrassende smaakcombinaties

Het 100% spelt bladerdeeg heeft een rus-

tige werking en is daarom bijvoorbeeld

uitermate geschikt voor zoutjes. Het spelt

croissantdeeg heeft een hele mooie wer-

king en is uiteraard geschikt om croissants

mee te maken, maar natuurlijk ook allerlei

snacks met verrassende smaakcombinaties

zoals bijvoorbeeld Thaise curry, couscous of

zoete paprika.

De halffabricaat deegblokken zijn verkrijg-

baar in het handzame formaat van drie

kilogram. Ook bij deze producten is het

heel goed mogelijk om, na het verwerken,

de producten in te vriezen en af te bak-

ken naar aanleiding van de vraag. Zo kunt

u rationeel unieke eindproducten maken

met in meerdere opzichten een bijzonder

goede basis.

Bakkersvak

Tijdens Bakkersvak op 8 en 9 maart (Stand

B.1009) introduceert Van der Pol de nieu-

we degen. Het inspiratieboekje is dit voor-

jaar afgestemd op de nieuwe degen, zodat

de bakker veel mooie ideeën krijgt aange-

boden over welke eindproducten typisch

spelt kunnen zijn, welke smaakcombinaties

steeds meer opkomen en hoe de extra ver-

koopargumenten invloed kunnen hebben

op het beslissingsmoment van de klant.

Voor aanvullende informatie:

D. van der Pol en Zonen B.V.

Tel. +31 (0)416 692 785

www.vdpol.nl

De vraag naar gezondere producten stijgt

de laatste jaren enorm. De consument gaat

steeds bewuster om met haar keuzes in

voedingsmiddelen en ingrediënten. Van

der Pol introduceert tijdens Bakkersvak te

Rosmalen twee nieuwe degen op spelt

basis. Vol van smaak, met specifieke eigen-

schappen en vooral geproduceerd om ook

de genietmomenten een gezonder karakter

te geven, zodat er nog meer argumenten

zijn voor de consument om uw eindproduct

te kopen.

Van der pol introduceert 100% spelt bladerdeeg

en croissantdeeg voor de ambachtelijke bakkerij