NB T M
A G A Z I N E
N R
1 2 0 1 6
16
B
A K K E R S V A K
2 0 1 6
JASCA HEEFT ZIJN NAAM WEER EER AANGEDAAN, ZO HOREN WIJ UIT EEN GESPREK MET EIGENAAR PAUL GRIMBERG. “AL JAREN VOEREN
WE ONS MOTTO ‘YOUR INNOVATOR IN THE FOOD INDUSTRY’ EN NA LANGE TIJD VAN EXPERIMENTEREN ZIJN WIJ ERIN GESLAAGD EEN
WAARDIGE OPVOLGER TE ONTWIKKELEN VAN ONZE ALOM BEKENDE VERNEVELAAR”, ZO KLINKT HET UIT DE MOND VAN PAUL.
Jasca:
Tien jaar geleden introduceerde Jasca het koudwater-
vernevelen voor de bakkerijsector. “Een innovatieve
stap met grote potentie. Ondanks alle tegenwind is het
koudwatervernevelen een begrip geworden binnen de
bakkerijsector.”
Hoewel er in de afgelopen jaren nog vele andere
toepassingen zijn ontwikkeld, liet Jasca de kans niet
ongemoeid om verbeteringen aan te brengen in het
bestaande ontwerp. “De nieuwe vernevelaar heeft naast
alle goede bestaande eigenschappen, zoals de vormge-
ving die volledig van RVS is en bestandheid van de ver-
nevelaar tegen kalkhoudend water, belangrijke nieuwe
kenmerken. Zo is bij het nieuwe ontwerp het nevelbeeld
verbeterd, ofwel nog kleinere druppels, en is er minder
verbruik van lucht. Tevens is de vormgeving aangepast
om zo volledig te voldoen aan de wensen en eisen vanuit de voedingssector en om ook een meer optimale
stroming te krijgen. Het resultaat van onze inspanningen is een innovatieve vernevelaar die nog beter zorgt
voor een optimale procesvoering.”
Voor meer informatie:
Jasca Food Technology BV, tel. + 31 (0)541 293688,
www.jasca.nl, Bakkersvak-stand: C.1008
‘YOUR INNOVATOR IN
THE FOOD INDUSTRY
’
t
t
t
A
D V E R T E N T I E