Previous Page  16 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 16 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

1 2 0 1 6

16

B

A K K E R S V A K

2 0 1 6

JASCA HEEFT ZIJN NAAM WEER EER AANGEDAAN, ZO HOREN WIJ UIT EEN GESPREK MET EIGENAAR PAUL GRIMBERG. “AL JAREN VOEREN

WE ONS MOTTO ‘YOUR INNOVATOR IN THE FOOD INDUSTRY’ EN NA LANGE TIJD VAN EXPERIMENTEREN ZIJN WIJ ERIN GESLAAGD EEN

WAARDIGE OPVOLGER TE ONTWIKKELEN VAN ONZE ALOM BEKENDE VERNEVELAAR”, ZO KLINKT HET UIT DE MOND VAN PAUL.

Jasca:

Tien jaar geleden introduceerde Jasca het koudwater-

vernevelen voor de bakkerijsector. “Een innovatieve

stap met grote potentie. Ondanks alle tegenwind is het

koudwatervernevelen een begrip geworden binnen de

bakkerijsector.”

Hoewel er in de afgelopen jaren nog vele andere

toepassingen zijn ontwikkeld, liet Jasca de kans niet

ongemoeid om verbeteringen aan te brengen in het

bestaande ontwerp. “De nieuwe vernevelaar heeft naast

alle goede bestaande eigenschappen, zoals de vormge-

ving die volledig van RVS is en bestandheid van de ver-

nevelaar tegen kalkhoudend water, belangrijke nieuwe

kenmerken. Zo is bij het nieuwe ontwerp het nevelbeeld

verbeterd, ofwel nog kleinere druppels, en is er minder

verbruik van lucht. Tevens is de vormgeving aangepast

om zo volledig te voldoen aan de wensen en eisen vanuit de voedingssector en om ook een meer optimale

stroming te krijgen. Het resultaat van onze inspanningen is een innovatieve vernevelaar die nog beter zorgt

voor een optimale procesvoering.”

Voor meer informatie:

Jasca Food Technology BV, tel. + 31 (0)541 293688,

www.jasca.nl

, Bakkersvak-stand: C.1008

‘YOUR INNOVATOR IN

THE FOOD INDUSTRY

t

t

t

A

D V E R T E N T I E