Previous Page  21 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 21 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

1 2 0 1 6 21

B

A K K E R S V A K

2 0 1 6

Een grote groep allround onderhoudsmonteurs

zijn dag en nacht paraat. David: “Deze monteurs

kunnen ter ondersteuning of vervanging van de

technische dienst als er storingen zijn, maar ook

bij regulier onderhoud, ombouw, revisies en

specialistische verbeteringen aan de brood

productielijn ingezet worden. De monteurs zijn

zowel mechanisch, elektrisch als ook programma-

tisch opgeleid. Door de planning via de Divardy-

website te laten lopen is er een inzichtelijke

communicatie mogelijk. Op die manier kunnen

monteur en klant 24 uur per dag controleren

wie, wat en waar is in gepland. Bovendien heeft

Divardy de meeste slijt- en reservedelen op voor-

raad. Niet alleen van de Divardy-machines maar

ook van onder andere de Capway-machines en

-transporten.”

TOEN DAVID RIJKE IN 1999 HET BEDRIJF DIVARDY OPSTARTTE HAD HIJ AL GERUIME ERVARING IN HET OPLOSSEN VAN TECHNISCHE BAKKERIJ-

PROBLEMEN. ZIJN PASSIE VOOR TECHNIEK EN GEVOEL VOOR BETROUWBARE OPLOSSINGEN HEBBEN SINDSDIEN GEZORGD VOOR EEN

STEEDS GROEIENDE NAAMSBEKENDHEID VAN DIVARDY EN DAAR GAAN ZE BINNEN HET BEDRIJF DIT JAAR GEWOON MEE VERDER, MEDE

DOOR ALS EXPOSANT TIJDENS BAKKERSVAK AANWEZIG TE ZIJN. “NIET ALLEEN DE GOED OPGELEIDE EN FLEXIBELE ONDERHOUDSDIENST,

MAAR OOK DE INNOVATIEVE NIEUWBOUW VAN TRANSPORTEN EN MACHINES ZORGEN VOOR EEN GESTAGE GROEI VAN DIVARDY”, ZO

GEEFT DAVID ONDER MEER AAN.

KENT GEEN GRENZEN

Groei Divardy

De andere poot van Divardy richt zich op het ontwikkelen en fabriceren van

machines voor de bakkerijbranche. “Bij de ontwikkeling van deze machines

zijn de kernwaarden betrouwbaarheid, hygiëne en energiezuinig. Door de

combinatie van ervaring en innovatiekracht heeft Divardy al diverse succes-

volle machines ontwikkeld en bij tevreden klanten in bedrijf genomen.

Divardy levert naast depanners ook oplossingen voor onder andere

hygiënische transporteren voor bakvormen en brood, het reiniging van

bakvormen en het automatisch decoreren van brood door een tijgerpap-

machine.”

NIEUW PAND

Het succes van Divardy en de betrouwbaarheid wordt niet alleen in

Nederland opgemerkt, ook internationaal krijgt het bedrijf steeds meer

bekendheid. “Al vele machineplaten zijn in diverse talen op Divardy-

machines bevestigd. Dankzij de groei is het hoofdkantoor in Driebergen-

Rijsenburg uitgebreid met het pand van de buurman. De interne verbouwing

is bijna afgerond met niet alleen een representatief kantoor maar ook een

showroom. Ze kunnen we niet alleen de succesvolle machines en uitgekiende

transporten presenteren, maar de ruimte is ook geschikt voor uitgebreide

klant-testen”, vertelt David tot slot.

Meer informatie:

Divardy

Tel. +31 (0)343 523880

www.divardy.nl

Bakkersvak-stand: A1003