Previous Page  17 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 17 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

1 2 0 1 6 17

B

A K K E R S V A K

2 0 1 6

A

D V E R T E N T I E

“Er wordt op een zo natuurlijk mogelijke wijze ambachtelijk brood

gemaakt en verkocht”, zo start Peter. “Wanneer de bakker binnen dit

concept werkt met de Paneotrad® of een verdeler van Bongard blijven

natuurlijke eigenschappen behouden. De kruim van het brood heeft

een grove structuur is zacht, elastisch en behoudt zijn originele smaak,

oftewel ‘brood zoals brood bedoeld is’.”

Henk vult aan: “De Bongard Soleo Modulaire vloeroven is misschien

wel de meest populaire stenen vloeroven van dit moment. Dit is een

ideale oven om binnen dit concept te gebruiken. Mede doordat de

baketages los te gebruiken zijn, kan er gemakkelijk de hele dag door

vers ambachtelijk brood gebakken worden. Dit concept is ook te inte-

greren in een bestaande bakkerij. De adviseurs van EverBake Ovens &

Bakkerijtechniek B.V. vertellen u graag meer over de machines en leggen

u tijdens Bakkersvak graag uit hoe het serviceconcept van Hogervorst

Bakkerijservice werkt in onze gezamenlijke stand C1017.”

Meer informatie:

EverBake Ovens & Bakkerijtechniek B.V

Tel. +31 (0)88 73 000 10

www.everbake.nl

Hogervorst Bakkerijservice B.V

Tel. +31 (0)15 369 75 83

www.bakkerijovens.com

Bakkersvak-stand: C1017

EVERBAKE EN HOGERVORST GAAN SAMENWERKEN. TIJDENS

BAKKERSVAK 2016 LATEN EVERBAKE EN HOGERVORST

BAKKERIJSERVICE HET AMBACHTELIJKE BAKKERIJWINKEL-CONCEPT

ZIEN. “TIJDENS EEN DEMO, MET DE OVENS EN MACHINES VAN

BONGARD, ERVAART DE BEZOEKER HOE JE OP NOG GEEN 20M2

AMBACHTELIJK BROOD KUNT BAKKEN”, ZO VERTELLEN PETER

EVERSDIJK EN HENK HOLLEMANS

EverBake en Hogervorst Bakkerijservice

SAMEN OP

BAKKERSVAK