NB T M
A G A Z I N E
N R
1 2 0 1 6 17
B
A K K E R S V A K
2 0 1 6
A
D V E R T E N T I E
“Er wordt op een zo natuurlijk mogelijke wijze ambachtelijk brood
gemaakt en verkocht”, zo start Peter. “Wanneer de bakker binnen dit
concept werkt met de Paneotrad® of een verdeler van Bongard blijven
natuurlijke eigenschappen behouden. De kruim van het brood heeft
een grove structuur is zacht, elastisch en behoudt zijn originele smaak,
oftewel ‘brood zoals brood bedoeld is’.”
Henk vult aan: “De Bongard Soleo Modulaire vloeroven is misschien
wel de meest populaire stenen vloeroven van dit moment. Dit is een
ideale oven om binnen dit concept te gebruiken. Mede doordat de
baketages los te gebruiken zijn, kan er gemakkelijk de hele dag door
vers ambachtelijk brood gebakken worden. Dit concept is ook te inte-
greren in een bestaande bakkerij. De adviseurs van EverBake Ovens &
Bakkerijtechniek B.V. vertellen u graag meer over de machines en leggen
u tijdens Bakkersvak graag uit hoe het serviceconcept van Hogervorst
Bakkerijservice werkt in onze gezamenlijke stand C1017.”
Meer informatie:
EverBake Ovens & Bakkerijtechniek B.V
Tel. +31 (0)88 73 000 10
www.everbake.nlHogervorst Bakkerijservice B.V
Tel. +31 (0)15 369 75 83
www.bakkerijovens.comBakkersvak-stand: C1017
EVERBAKE EN HOGERVORST GAAN SAMENWERKEN. TIJDENS
BAKKERSVAK 2016 LATEN EVERBAKE EN HOGERVORST
BAKKERIJSERVICE HET AMBACHTELIJKE BAKKERIJWINKEL-CONCEPT
ZIEN. “TIJDENS EEN DEMO, MET DE OVENS EN MACHINES VAN
BONGARD, ERVAART DE BEZOEKER HOE JE OP NOG GEEN 20M2
AMBACHTELIJK BROOD KUNT BAKKEN”, ZO VERTELLEN PETER
EVERSDIJK EN HENK HOLLEMANS
EverBake en Hogervorst Bakkerijservice
SAMEN OP
BAKKERSVAK