Previous Page  15 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 15 / 44 Next Page
Page Background

uiteindelijke klanttevredenheid. In de afgelopen

vijftig jaar hebben we een trouwe groep klanten

opgebouwd middels onze manier van werken, een

hoge mate van service te bieden en door eerlijk te

zijn. Vertrouwen is heel belangrijk en dat schaden

wij niet. We kunnen een totaalpakket leveren, bui-

ten de ovens van Wachtel en dat stelt ons in staat

om turn key projecten te realiseren.”

Totaalplaatje

Met Wachtel heeft Spronk Bakkerijmachines naar

eigen zeggen ‘goud in handen’. “Het is voor ons

een genot om de Wachtel ovens te mogen verko-

pen. De kwaliteit is zo hoog en de mogelijkheden

zijn legio, dat het voor ons heel makkelijk is om

onze klanten Wachtel aan te bieden. Daarnaast

is Wachtel niet duur voor wat je krijgt. Er wordt

standaard drie jaar garantie op de ovens gegeven

en Wachtel besteedt ook veel aandacht aan service

en betaalbare onderdelen. Alles klopt aan Wachtel,

het totaalplaatje is compleet. Dat zie je ook zeker

aan de producten als Piccolo en Infra, de elektri-

sche etage-ovens van Wachtel, en de gasgestook-

te Columbus inschietoven en de energiezuinige

R-Evolution rotatieoven”

Piccolo

Piccolo is de populairste etage-oven van Wachtel.

Deze compacte oven is ideaal voor gebruik in

winkels. “Piccolo beschikt over een stenen bak-

vloer, voor een gelijkmatig en zodoende optimaal

bakresultaat. Vooral in winkels is de Piccolo van

toegevoegde waarde, want mensen kunnen zien

dat er ambachtelijk gebakken wordt. Deze trend

zie je natuurlijk heel erg opkomen. De oven is

modulair op te bouwen naar wens van de klant.

Zo is het aantal etages te bepalen dankzij het intel-

ligente modulaire bouwsysteem en er kan later

dan ook altijd nog uitgebreid worden. De bestu-

ring is links of rechts te plaatsen en hygiënisch

en duurzaam door het touch screen glaspaneel.

Ook is de baktemperatuur per etage in te stellen

door een aparte boven- en onderbesturing, dus

zowel voor de kruim als de vloer. Daarmee krijg je

een veel betere bakkwaliteit. Middels een slimme

elektrische verregeling via het Master Energie

Managementsysteem kan de elektrische aansluit-

waarde met 70% bespaard worden”, zegt Harm.

“Maar ook de nieuwste Wachtel-innovatie is terug

te vinden in de Piccolo-ovens”, zo vervolgt Harm.

“De ovenruit is makkelijk – zonder gereedschap

– te verwijderen om deze schoon te maken.

Daarnaast zijn ook de stoomunits uitneembaar en

zodoende dus makkelijk te onderhouden tijdens

de servicebeurt. Dit systeem is door Wachtel

gepatenteerd. De Piccolo beschikt verder over

keramische elementen voor rustige en gelijkmatige

temperatuurovergangen. Om tot slot optimaal te

voldoen aan de bakwensen van de klant is de

inschiethoogte naar keuze namelijk 14, 16,5 of 20

centimeter.”

Hilvers

Bij Bakkerij Hilvers zijn ze overtuigd van de onder-

scheidende aspecten van de Piccolo, want in het

Arnhemse Rijkerswoerd is een winkel van deze

bakkerij te vinden waar ze gebruik maken van een

zogenaamde Piccolo II-4 Premium. “De inrichting

van deze winkel hebben wij mogen verzorgen.

Ook bij dit project hebben we goed geluisterd naar

de wensen en de ideeën van de klant om zo tot

een goed resultaat te komen. Gelukkig is alles naar

wens verlopen en mede daardoor mogen we eind

november nog een filiaal inrichten met een open

bakkerij. Het komt absoluut niet vanzelf en het is

hard werken, maar met Wachtel hebben we een

goed verkoopargument waarmee we het verschil

kunnen maken”, zegt Harm tot slot.

Meer informatie: Spronk Bakkerijmachines

Te. +31 (0)488 452051

www.spronkbakkerijmachines.nl

Harm Spronk bij de Wachtel Piccolo

II-4 Premium bij Bakkerij Hilvers

NB T M

A G A Z I N E

N R

5 2 0 1 5 15