Previous Page  33 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 33 / 44 Next Page
Page Background

N

I E U W S

De Habasit Service-app is een uitkomst voor een

efficiënte planning van het onderhoud. Zodra alle

producten en specificaties in kaart zijn gebracht,

en de huidige conditie van de transportbanden

bekend is, geeft de app een duidelijk overzicht

wanneer de banden vervangen dienen te worden.

Met de Habasit Service-app heeft de gebruiker met

slechts één keer klik toegang tot productspecifica-

ties en actuele onderhoudshistorie, de standtijd per

transportband en de verplichte voedselveiligheid

certificaten (Declaration of Compliance).

Daarnaast biedt de app een oplossing voor het

omslachtige bestelproces want elke transportband

heeft zijn eigen productspecificatie. Bij stilstand

telt elke minuut en dan wil je niet veel tijd verlie-

zen met het opzoeken van deze gegevens. Met de

Habasit Service-App zijn alle gegevens direct bij

de hand en kan de gebruiker eenvoudig offertes en

bestellingen plaatsen.

Meer informatie: Habasit

Tel. +31 (0)332 472 030,

www.habasit.nl

Het productieproces moet door en tegelijkertijd is er ook regelmatig onderhoud nodig. U wilt uw

transportbanden niet te vroeg vervangen, maar zéker niet te laat. Dankzij de Habasit Service-App

kunnen producerende bedrijven exact zien welke transportband wanneer vervangen dient te worden.

Habasit Service-App:

voor exacte

timing van het transportbandenonderhoud

LSBL komt met de applicatie opleiding brood om

de relatie te leggen tussen de eigenschappen van

brood- en de procesinstellingen tijdens het berei-

den. Tijdens de opleiding staan broodbeoordeling

en bloembeoordeling centraal. De deelnemer legt

de relatie van broodbeoordeling naar grondstoffen,

maar ook naar proceseigenschappen. De deelne-

mer kiest een eigen broodproduct ter verbetering.

Gedurende de opleiding wordt deze besproken,

beoordeeld en verbeterd. Het doel van de oplei-

ding is dat de deelnemer leert om de procesinstel-

lingen dusdanig aan te passen dat het eigen brood-

product de gewenste broodbeoordeling behaalt.

Alle onderdelen worden ondersteund met practica,

deze vinden plaats in de examenbakkerij van het

Nederlands Bakkerij Centrum.

“De applicatie opleiding brood is een heel prak-

tische opleiding, gericht op actuele kennis en

inzicht in de procesmatige bereiding van diverse

broodsoorten”, aldus Harry van der Sluijs, direc-

teur bij LSBL. “De opleiding start in maart 2016

en zal ook in mei en september en vervolg krij-

gen. Voor meer informatie kan de geïnteresseerde

terecht op onze site:

www.lsbl.nl/brood.”

Meer informatie:

LSBL Services

Tel. +31 (0)318 696999

www.lsbl.nl

De bakkerijsector is door allerlei ontwikkelingen, zoals schaalvergroting, automatisering, veranderen-

de consumentenbehoeften, zoals clean label, voortdurend in beweging. Beheersing van het bereidings-

proces wordt daardoor steeds belangrijker. Bij met name grotere bakkerijen, grondstofleveranciers,

machinefabrikanten en dienstverleners groeit daarom de behoefte aan vakmensen met technologisch

inzicht in broodbereiding.

LSBL

applicatie opleiding brood

Startdata applicatie

opleiding brood 2016

-

8 maart

-

17 mei

-

22 september

Tijd: 9:00 tot 16.00 uur

NB T M

A G A Z I N E

N R

6 2 0 1 5 33