Previous Page  15 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 15 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

2 2 0 1 6 15

G

R O N D S T O F F E N

& B

A K E

-

O F F

Banketproducten moeten naast onderscheidend lekker en visueel

aantrekkelijk ook betaalbaar zijn voor de hedendaagse prijsbewuste

consument. De natuurlijke, gekarameliseerde suikers van Royal

Buisman voegen kwaliteit en onderscheidend vermogen toe aan

de smaak en uiterlijk van bijvoorbeeld brownies, biscuits, koeken,

cakes, wafels, bonbons en andere lekkernijen.

KOSTEN REDUCEREND

Naast de verrijking van smaak en uiterlijk kunnen de Buisman

gekarameliseerde suikers ingezet worden als kosten reducerende

ingrediënten voor bijvoorbeeld mout in brood en cacao. Vanwege

soortgelijke processen bezitten de gekarameliseerde suikerpoeders

van Royal Buisman en cacaopoeder vergelijkbare roast-, bitter- en

zuurcomponenten. Dit is de reden dat er een synergetische werking

ontstaat wanneer betreffende grondstoffen worden gecombineerd.

BOOST

Daarnaast geven de gekarameliseerde suikerpoeders van Royal

Buisman een boost aan de chocoladesmaak en creëren samen een

mooie en complexe smaak. Tevens geeft het de mogelijkheid een

gedeelte van de cacao te vervangen met gelijkblijvende sensorische

eigenschappen, maar met gereduceerde kosten. Met deze weten-

schap hebben de technologen van Royal Buisman een concept ont-

wikkeld waar men 25% van cacaopoeder in brownies heeft vervan-

gen door de eigen gekarameliseerde suikers.

Meer informatie:

Royal Buisman

Tel. +31 (0)38 386 14 87

www.royalbuisman.com

GEKARAMELISEERDE SUIKERS VAN

ROYAL BUISMAN

VOEGEN

KWALITEIT

EN

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

TOE

GEKARAMELISEERDE SUIKERS ZIJN ER IN VERSCHILLENDE SOORTEN EN

MATEN. VAN LICHT GEKLEURDE VERSIES DIE VOORAL ZOET SMAKEN,

TOT STERK GEKARAMELISEERDE SUIKERS DIE BITTERE KARAMEL SMAAK-

TONEN HEBBEN, ZOWEL IN VLOEIBARE- ALS POEDERVORM. AL JAREN

WORDEN IN NEDERLANDS BEKENDSTE BAKKERIJPRODUCTEN GEKA-

RAMELISEERDE SUIKERS TOEGEPAST. DE GEKARAMELISEERDE SUIKERS

VAN ROYAL BUISMAN WORDEN IN DE BROOD- EN BANKETINDUSTRIE

GEBRUIKT OM SMAKEN TE INTENSIVEREN, VISUELE AANTREKKELIJKHEID

TE VERGROTEN EN SIGNIFICANTE KOSTENBESPARINGEN TE REALISEREN.