NB T M
A G A Z I N E
N R
2 2 0 1 6
16
G
R O N D S T O F F E N
& B
A K E
-
O F F
A
D V E R T E N T I E
DOOR HET SUCCES VAN KOOK- EN BAKPROGRAM-
MA’S ZOALS MASTERCHEF EN HEEL HOLLAND BAKT
LIJKT EEN GROOT DEEL VAN NEDERLAND AAN HET
THUISBAKKEN TE ZIJN GEGAAN. ZELF TAARTEN
MAKEN, MAAR ZEKER OOK DE KEUKENPRINS(ES)
IN JEZELF ONTDEKKEN: CONSUMENTEN DOEN HET
MASSAAL. OOK TON VAN BERLO VAN TREND DECOR
BV MERKT HET AAN DE BESTELLINGEN DIE BINNEN-
STROMEN VIA ZIJN WEBSHOP. MAAR ZIJN FOCUS LIGT
NIET ZOZEER OP DE PARTICULIERE MARKT, MAAR OP
DE ZAKELIJKE MARKT. OM ZIJN KLANTEN NOG BETER
VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN IS TON CONTINU
OP ZOEK NAAR NIEUWE TRENDS OP HET GEBIED
TAARTDECORATIE, TAARTGEREEDSCHAPPEN, SPECIALE
TAARTINGREDIËNTEN EN CHOCOLADEMACHINES.
ONLANGS GING EEN LANGGEKOESTERDE DROOM
VAN TON IN VERVULLING MET HET OPENEN VAN ZIJN
EIGEN CULINAIRE STUDIO. “WE HEBBEN DAARDOOR
EEN DEMONSTRATIERUIMTE VOOR ONS BEDRIJF
BESCHIKBAAR, WAAR WE MENSEN IN EEN LEUKE
SFEER ONDER LEIDING VAN PROFESSIONALS KUNNEN
ONTVANGEN EN ZE EEN LEUKE CURSUS KUNNEN
VOLGEN”, ZO VAT TON HET VERHAAL KORT SAMEN.
DEMONSTRATIERUIMTE GEEFT
Trend Decor BV
NOG MEER MOGELIJKHEDEN
t
t
t