Previous Page  16 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 16 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

2 2 0 1 6

16

G

R O N D S T O F F E N

& B

A K E

-

O F F

A

D V E R T E N T I E

DOOR HET SUCCES VAN KOOK- EN BAKPROGRAM-

MA’S ZOALS MASTERCHEF EN HEEL HOLLAND BAKT

LIJKT EEN GROOT DEEL VAN NEDERLAND AAN HET

THUISBAKKEN TE ZIJN GEGAAN. ZELF TAARTEN

MAKEN, MAAR ZEKER OOK DE KEUKENPRINS(ES)

IN JEZELF ONTDEKKEN: CONSUMENTEN DOEN HET

MASSAAL. OOK TON VAN BERLO VAN TREND DECOR

BV MERKT HET AAN DE BESTELLINGEN DIE BINNEN-

STROMEN VIA ZIJN WEBSHOP. MAAR ZIJN FOCUS LIGT

NIET ZOZEER OP DE PARTICULIERE MARKT, MAAR OP

DE ZAKELIJKE MARKT. OM ZIJN KLANTEN NOG BETER

VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN IS TON CONTINU

OP ZOEK NAAR NIEUWE TRENDS OP HET GEBIED

TAARTDECORATIE, TAARTGEREEDSCHAPPEN, SPECIALE

TAARTINGREDIËNTEN EN CHOCOLADEMACHINES.

ONLANGS GING EEN LANGGEKOESTERDE DROOM

VAN TON IN VERVULLING MET HET OPENEN VAN ZIJN

EIGEN CULINAIRE STUDIO. “WE HEBBEN DAARDOOR

EEN DEMONSTRATIERUIMTE VOOR ONS BEDRIJF

BESCHIKBAAR, WAAR WE MENSEN IN EEN LEUKE

SFEER ONDER LEIDING VAN PROFESSIONALS KUNNEN

ONTVANGEN EN ZE EEN LEUKE CURSUS KUNNEN

VOLGEN”, ZO VAT TON HET VERHAAL KORT SAMEN.

DEMONSTRATIERUIMTE GEEFT

Trend Decor BV

NOG MEER MOGELIJKHEDEN

t

t

t