Previous Page  17 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 17 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

2 2 0 1 6 17

A

D V E R T E N T I E

Het is al bijna tien jaar geleden dat Ton zijn idee voor een eigen scholings-

ruimte en daaraan gekoppeld een cash-en-carry systeem op een lager pitje

zette. “Het is natuurlijk ideaal om mensen te laten kennismaken met je pro-

ducten door middel van demonstraties en ze gelijktijdig de prefab producten

meteen te kunnen meenemen. Een goed idee, maar destijds niet haalbaar

voor ons. Nu wel, dus we gaan ook bouwen om dit doel te realiseren. Maar

in de tussentijd, totdat het pand dat we voor ogen hebben klaar is, zijn we

een pilot gestart op een andere locatie om onze plannen al vorm te geven.”

GAMI

Om het productgamma van chocolademachinefabrikant Gami te kunnen

tonen realiseerde Ton een demonstratieruimte. “Dat was een goede zet en

daardoor hebben we meer afzet gecreëerd. Maar we hadden op die locatie

nog ruimte over en dus hebben we de mogelijkheden benut en daar ook een

culinaire studio gerealiseerd onder de naam ‘Creative Culinary Studios’. De

studio is een soort nagebouwde ‘Heel Holland Bakt’ setting met zes kookei-

landen waar alle apparatuur aanwezig is om te werken. Daar kunnen we nu

klanten en consumenten ontvangen en ze kennis laten

maken met onze producten doordat ze ermee werken én

we kunnen ze een leuk uitje aanbieden.”

VOORPORTAAL

Op locatie in Boekel heeft Ton niet alleen een sfeervolle

demonstratieruimte, ook heeft hij een extra afzetkanaal

gerealiseerd. “We hebben een zeer breed assortiment

dat continu vernieuwd wordt. Dat is minder bekend

wellicht en onbekend maakt onbemind. We willen toch

graag laten zien wat we kunnen bieden, maar wel met

beleving. Daarbij hebben we een aantal vooraanstaande

patissiers, chefs, banketbakkers en chocolatiers bereid

gevonden om de workshops te geven op onze locatie. Zij

laten zien hoe je optimaal met de producten kan werken.

Zo kunnen we het kennisniveau in de branche ook weer

wat opkrikken en wij introduceren een nieuw product-

voorportaal voor Trend Decor. Het mes snijdt dus aan

twee kanten.”

Meer informatie:

Trend Decor

Tel. +31 (0)492 324690

www.trenddecor.nl